Ultima oră

Marius Iorga a omagiat femeia din Penitenciar

Nicoleta Cristea
9 mar 2010 1073 vizualizări
Detinutii au pregatit poezii, cintece si o piesa de teatru cu Vasile si Marioara pentru serbarea de 8 Martie

Ziua Femeii nu a trecut neobservata in Penitenciarul Focsani, detinutii de aici punind in scena momente inchinate reprezentantelor sexului frumos. Printre cei care evocat ieri imaginea mamei in cadrul spectacolului s-a numarat si omul de afaceri Marius Iorga, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Vrancea, condamnat definitiv in dosarul creditelor curier de la Bancorex. Acesta a recitat o poezie cu emotie in glas, semn ca s-a pregatit si sufleteste pentru acest moment deosebit. De altfel, Marius Iorga nu pierde timpul in penitenciar si isi desavirseste studiile juridice. Ca si in alti ani, detinutii s-au pregatit pentru aceasta zi cu poezii, cintece interpretate chiar de ei, dar si cu piese de teatru care au incintat auditoriul. Piesa de teatru cu sotul care incearca prin toate mijloacele sa isi convinga sotia sa ii dea voie sa iasa la circiuma in miezul noptii a stirnit veselia celor aflati in sala, amuzamentul acestora fiind cu atit mai mare cu cit "Vasile" inventa tot felul de pretexte, care mai de care mai hazlii, pentru ca "Marioara" sa creada cu adevarat in nevoia lui de a iesi "la aer". Spre deosebire de anul trecut, cind cu aceasta ocazie oficialii penitenciarului le-au facut o supriza detinutelor si le-au permis copiilor acestora o vizita deosebita, anul acesta, minorii aflati in unitatea de detentie au avut ocazia sa isi imbratiseze mamele citeva clipe in plus. Ieri, patru minori din unitatea de detentie au fost vizitati de cele care le-au dat viata. "Penitenciarul Focsani organizeaza, ca si alte institutii, ziua sarbatoririi femeii. Persoanele private de libertate tin sa isi aduca aportul la organizarea spectacolului. Azi (ieri "" n.r.) am pregatit o intilnire intre minori si parintii acestora, care sper sa contribuie la o legatura mai buna cu familiile lor", a precizat comisarul sef Ion Dita, directorul Penitenciarului. Spectacolul pus in scena de detinuti va fi prezentat zilele acestea si la Centrul de Batrini din Focsani. (Nicoleta CRISTEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.