Ultima oră

James Bond a pus pe jar inimile fetelor la Mister Extrem

Daniel Garleanu
7 mar 2010 615 vizualizări
Atmosfera a fost intretinuta de unicul DJ travestit din Romănia

Clubul Extrem a gazduit vineri seara concursul Mister Extrem 2010, ajuns deja la a treia editie. Domnisoarele i-au sorbit din priviri pe cei 11 aspiranti la titlul de cel mai frumos si cu atitudine baiat, care au trecut prin mai multe probe pentru a-si dovedi calitatile. Atmosfera a fost intretinuta de unicul DJ travestit din Romania, la Reina Mala, care i-a luat la intrebari pe concurenti si a incalzit atmosfera. Prima proba a fost prezentarea baietilor in costume, acestia intrind in pielea unor personaje precum burlacul Catalin Botezatu, Eminem, Garcea, Rambo, James Bond, streeper-ul Cornel Pasat, Cezar, Mircea Solcanu sau Dracula. Premiul pentru cel mai original costum a fost adjudecat de Rambo, interpretat de Dragos Drilea. A doua proba a pus in valoare calitatile fizice ale concurentilor, care au defilat in lenjerie intima, dupa ce au facut deliciul publicului cu un dans sincron "salbatic". Cea mai interesanta proba a fost cea a interpretarii playback a unor melodii celebre, precum "It"â„¢s my life" "" Jon Bon Jovi, "Thunderstruck" - AC DC sau "I"â„¢ll be missing you" "" Puff Daddy & Sting. Premiul pentru cel mai bun playback a fost obtinut de baietii care au pus in scena "Summer night" cu Olivia Newton John & John Travolta. A treia proba, care a si decis cistigatorul serii, a fost defilarea concurentilor in tinuta de seara. Cel mai frumos baiat, care a primit si titlul de Mister Extrem 2010, este Gabriel Cimpoi, care si-a ales personajul de film plin de sarm James Bond. Toti concurentii au primit la final diplome de participare. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.