Ultima oră

LIFE: Utile 06.03.2010: O firma a lansat Nunta de criza ; Ce trebuie sa mancam cand suntem stresati

Ziarul de Vrancea
6 mar 2010 567 vizualizări
6 sfaturi ca sa-ti alegi aparatul de muzica

Cum tratezi pintenii calcaneeni (ciocuri la calcaie)?


Te doare calcaiul la sprijin sau ai fost diagnosticat cu "ciocuri la calcaie"? Vrei sa eviti infiltratiile si operatia? Pacientii care au pinteni calcaneeni pot beneficia de un tratament comod, eficient si neinvaziv, si anume: Tratamentul cu unde de soc al pintenilor calcaneeni. Cu ajutorul ecografiei de parti moi se vizualizeaza exact zona afectata si catre ea sunt orientate undele de soc produse de aparat la nivelul pielii. Rezultatele sunt excelente cu o rata de satisfactie a pacientilor de peste 90%. Pentru efectuarea interventiei sunt necesare, de regula, 3 sedinte cu o durata de aproximativ 20-30 minute, la interval de 2-3 zile, scrie Libertatea.


Ce trebuie sa mancam cand suntem stresati


Esti nervos? Ai prea mult de lucru si nu mai faci fata stresului de la serviciu? Exista o solutie simpla ca sa te eliberezi de presiune si nervi. Cateva migdale te pot ajuta sa te calmezi atunci cand simti ca iti creste tensiunea, relateaza womenshealthmag.com, citat de Romania Libera.


O firma a lansat "Nunta de criza"


Oferta senzationala la Festivalul de Nunti Simba HoReCa din Sibiu, care se desfasoara in perioada 19-21 martie. Timp de trei zile, tinerii care sunt decisi sa faca pasul decisiv pot comanda "Nunta la 89 de lei". Oferta companiei Simba Catering este valabila doar in perioada targului, iar singura conditie este ca mirii sa aiba macar 100 de invitati, noteaza Libertatea.


Casa straluceste cand este curatata cu alcool


Chiar daca primavara se lasa asteptata, sarbatorile Pascale se apropie cu pasi repezi. Cu mai putin de o luna inainte de Invierea Domnului, gospodinele sunt in febra pregatirilor, primul pas spre intampinarea marelui eveniment fiind curatenia in gospodarie. Daca ungi de cateva ori tocurile usilor si geamurilor cu otet, paianjenii nu vor mai intra in casa. Gresia din baie, bucatarie si hol va fi intotdeauna curata si stralucitoare daca o stergi in mod repetat cu o carpa imbibata in alcool, scrie Cancan.


Mierea vindeca rapid viroza.


Nu te tintuieste la pat, dar iti provoaca stari de disconfort fizic, indispozitie, iti da dureri de cap si de gat si te face sa tusesti si sa stranuti din cinci in cinci minute? Este vorba de nesuferita viroza de primavara, care, din fericire, poate fi tratata rapid cu ajutorul secretelor naturii. Propolisul. Un leac vechi, dar eficient, mierea cu propolis nu ar trebui sa iti lipseasca din casa. De cel putin trei ori pe zi, ia cate o lingura din acest produs apicol pentru a calma tusea si durerile de gat, scrie Libertatea.


6 sfaturi ca sa-ti alegi aparatul de muzica


Muzica digitala ne-a permis sa ne eliberam de corvoada schimbarii cd-urilor ori de cate ori doream sa ascultam altceva. Exista o multitudine de playere pe piata - de unde sa stim pe care sa-l alegem? Iata cateva sfaturi pentru a-ti alege un aparat de muzica potrivit. Cati bani dai pe aparat: Decide cat vrei sa cheltuiesti pe un player mp3. Pretul lor incepe de la cateva zeci de lei si poate ajunge la cateva sute de lei. Pretul este influentat de calitate, de brand (numele firmei) si facilitatile oferite. Integra in Click.



de M.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.