Ultima oră

Fake-uri pe post de mita pentru un jandarm

Raluca Manolache
5 mar 2010 708 vizualizări
Capitanul a refuzat sa primeasca parfumuri si un costum Armani

Pe timp de recesiune mita se da si in produse "¦ contrafacute. Doi barbati au fost prinsi in flagrant marti dupa ce au incercat sa cumpere un jandarm cu "fake-uri" (falsuri, in eng.). Totul s-a intimplat dupa ce lucratorii Jandarmeriei i-au depistat pe R. M. si I. V., de 41 de ani, respectiv 39 de ani, in Focsani, in timp ce vindeau parfumuri contrafacute. In momentul in care au fost condusi la "interogatoriu", cei doi barbati au vrut sa il cumpere pe cpt. Gabriel Agurida oferindu-i mai multe parfumuri in valoare de 1.000 de lei. "în timpul audierilor, R.M. si I.V. au incercat sa-l mituiasca pe unul dintre jandarmi, oferindu-i o parte din bunurile contrafacute. Capitanul i-a refuzat, dar barbatii au supralicitat, oferindu-i mai multe bunuri, precum si un costum de firma, cu brandul Armani", a detaliat lt. Sorin Hunea, purtatorul de cuvint al Jandarmilor. Capitanul a refuzat mita si a facut un denunt la Directia Anticoruptie. Coordonati de un procuror, politistii au organizat un flagrant, iar cei doi comercianti au picat in capcana. Vinzatorii sint cercetati acum pentru dare de mita. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.