Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
5 mar 2010 727 vizualizări
4.621 pachete tigari, confiscate

Politistii vrinceni au descoperit 4.621 pachete de tigari de contrabanda in dubita unui bucurestean oprit in punctul de control de la Tisita. Captura a fost facuta miercuri de politistii de la Investigarea Fraudelor. Cristian B., 30 ani, a cazut in plasa oamenilor legii in urma unei razii facute in trafic. Politistii spun ca tigarile de diverse marci proveneau din duty-free-uri, in vreme ce o parte aveau aplicat timbru ucrainean. în urma verificarilor s-a constatat ca tigarile apartin unui barbat din Teleorman, care se afla in masina. Tigarile au fost confiscate. (R. M.)


Incident la Onasis


Politistii avut de lucru ieri in Onasis. Catalin B., 27 ani, din Focsani, a venit la depozit pentru a cumpara fructe. Omul a sortat marfa, a incarcat-o in masina Golf 5 si a incercat sa plece, dar a fost acuzat ca nu a achitat bonul fiscal. Oamenii legii afirma ca a fost vorba de o neintelegere, insa soferul a devenit agresiv. "Acesta a demarat in tromba, moment in care a lovit o persoana care a incercat sa se opuna. Victima a ajuns la spital. Am luat hotarirea sa inchidem judetul, instalind filtre la toate iesirile. Am gasit ulterior masina abandonata si am identificat soferul", ne-au spus politistii. Din fericire, standul era dotat cu camere video care au filmat tot. Un alt conflict a avut loc pe Bdul Independentei, unde un sofer si un pieton s-au luat la bataie, intrucit nu se stia cine are prioritate. Pietonul a spart geamul masinii cu pumnul, iar soferul a raspuns tot cu forta. (D. C.)


Nu a scapat de pedeapsa pentru viol


Desi a sperat la o impacare cu cea care l-a denuntat pentru viol, Marian Minea ramine in arest. Potrivit Codului Penal, daca partile se impaca in timpul procesului, inculpatul poate scapa de pedeapsa. La ultimul termen insa, partea vatamata a fost ferma. Solutia definitiva in recurs a fost aceea de a-i respinge inculpatului calea de atac. Astfel incit Minea a ramas cu 3 ani de inchisoare cu executare si cu achitarea unor cheltuieli de judecata. La Judecatoria Focsani, Marian Minea a fost condamnat cu pedeapsa minima prevazuta de lege pentru viol, fiindu-i interzise unele drepturi civile. Marian Minea, 24 ani, a fost judecat dupa ce in iulie 2009, in comuna de domiciliu Nanesti, a abuzat de o focsaneanca venita in vizita la bunici. Tinara a fost acostata pe strada de inculpat. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 7 ore, 47 minute, 25 secunde
Politia focsani ar trebui sa vada ca orasul este plin de tigari de contrabanda , se vand la colt de strada ,la chioscurile de ziare ,in piata ,etc .Am uitat ca la noi in oras politia vede doar ce citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.