Ultima oră

LIFE: Neuronul Stingher 04.03.2010: Dudu Steel despre Bacovia; Kelly Osbourne crede ca operatiile estetice te fac sa arati ca un vagin

Ziarul de Vrancea
4 mar 2010 391 vizualizări
Megan Fox a facut sex doar cu 2 barbati; Zavoranca o ironizeaza pe Moni Columbeanu

Oana Zavoranu: "Da l-am vrut pe Iri, dar mi l-a furat


Asta e! Fiecare cu norocul lui! (...)Cum ar fi sa il sun eu pe soferul meu si sa ii zic hai sa te balacesti cu noi, nu in piscina ca acum stau la bloc, dar hai sa ne balacim in cada! Sau cat sunt eu plecata sa o cheme Pepe pe menajera noastra hai sa ma speli si pe mine ca nu e Oana acasa, hai sa ma legani, da sa si sug putin..." (Cancan)


Dudu Steel: "Am mai fost la biblioteca, prin generala, eram mai mic, acum trebuie sa ne mai cizelam un pic, macar luam microbii de la carti daca nu putem sa le citim. Numele lui Bacovia mi-a trecut pe langa ureche, dar nu am citit niciodata nimic scris de el. Nu am auzit de Plumb, nu ma atrage numele. Am citit doua capitole din "Secretele Iubirii" ca nu am avut timp". (Cancan)


Megan Fox: "Iubitul meu din copilarie si Brian (n.r. Austin Green) sunt singurii barbati cu care am facut sex in toata viata mea. Nu as putea sa fac asta cu cineva pe care nu-l iubesc. Nu m-am gandit niciodata la o aventura de o noapte. Aceasta idee imi provoaca greata". (Libertatea)


Kelly Osbourne despre operatiile estetice: "Mi-as face si eu o operatie de acest gen, dar cand voi imbatrani. Nu am nimic impotriva lor numai ca foarte multi exagereaza si ajung sa arate groaznic. Au impresia ca sunt sexy desi au buzele precum un vagin". (Cancan)



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.