Ultima oră

LIFE: Utile 04.03.2010: Secretul unei casnicii perfecte; Cele mai neobisnuite alergii sexuale;

Ziarul de Vrancea
4 mar 2010 499 vizualizări
Zece ponturi pentru a slabi rapid; Cat de mult intretine gelozia o relatie si cat o erodeaza?

Operatii inedite pentru doamne: rejuvenare vaginala


Femeile care au nascut sau cele nemultumite de aspectul zonelor intime pot incerca interventiile chirurgicale de remodelare a acestora. Costurile variaza intre 600 si 5.500 de euro.Chirurgia genitala la femei are ca scop corectarea diferitelor imperfectiuni si modificari ale vaginului rezultate, in general, in urma nasterilor. Rejuvenarea presupune modificarea formei si dimensiunilor vaginului, scrie EvZ.


Fetele incep sa se machieze inca de cand sunt prescolare


Machiajul incepe sa fie folosit de fete de la varste din ce in ce mai mici. In Marea Britanie, noua din zece fete sub 14 ani folosesc cosmetice zilnic, in timp ce copiii celebritatilor apar in fotografii puternic machiati inca de la varsta de 2 ani. Fotografiile fiicelor lui Tom Cruise si cele ale fostului model Jordan, in care acestea sunt puternic machiate, au readus in discutie o mai veche dezbatere: cat de devreme ar trebui sa inceapa fetitele sa se machieze sau daca le face bine machiajul la varste atat de fragede, scrie Gandul.


Cat de mult intretine gelozia o relatie si cat o erodeaza?


Posesivitatea masculina este cultivata si incurajata in cultura noastra, observa Jeni Chiriac, psihoterapeut in probleme de cuplu. Totusi, exista multe femei care manifesta simptomele geloziei. "Credinta conform careia «casatoria vindeca gelozia» este un mit. Adesea, ce era initial un cosmar se poate transforma in teroare. Cei care abia se cunosc nu sunt cuprinsi de gelozie de la bun inceput, scrie Adevarul.


Cele mai neobisnuite alergii sexuale


Sexul chiar poate fi o experienta fatala, avertizeaza medicii ginecologi, dermatologii si specialistii in imunologie. Aproximativ 5 la suta dintre femei sufera de alergie la lichidseminal. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de cercetatorii americani de la Colegiul de Alergologie, Astm si Imunologie din Philadelphia. Oamenii de stiinta au analizat cazurile a 1.073 de femei in ceea ce priveste reactiile de natura alergica ce pot aparea dupa un raport sexual. La 5% dintre participantele la studiu s-a observat o forma de alergie care se manifesta atunci cand intretineau raporturi intime cu un singur partener sau cu toti partenerii, scrie Gandul.


Mit spulberat: paharul nu ineaca amarul


Cercetatorii de la University College London au constatat insa ca dupa patru, cinci pahare de alcool, memoria este anihilata complet, scrie "The Daily Telegraph". "Multi dintre cei care au trait experiente traumatizante, un accident sau un viol, si-au inecat amarul in alcool", spune seful echipei de cercetare, James Bisby. "In premiera, aceasta cercetare ne da indicii despre influenta betiei asupra starilor noastre sufletesti ulterioare." Astfel, consumul moderat de alcool pare sa declanseze strafulgerari ale memoriei, care nu includ insa contextul traumei traite si nu pot fi controlate, explica Bisby, potrivit Adevarul.


Zece ponturi pentru a slabi rapid


Pentru cei mai multi dintre noi stresul cotidian si lipsa timpului sunt dusmani necrutatori ai siluetei noastre. Specialistii in nutritie ai revistei "Prevention" au pus la punct o strategie, bazata pe zece pasi, care ne ajuta sa scapam de kilogramele in plus, fara prea mare efort. 1 Sucuri naturale facute in casa - nutritionistii recomanda sa combinam fructele preferate intr-un cocktail, peste care sa turnam apa, pentru a mai diminua cantitatea de fructoza, scrie Gandul.


Secretul unei casnicii perfecte


Mireasa trebuie sa fie mai inteligenta decat mirele, cu cinci ani mai tanara si sa provina din acelasi mediu cultural. Este formula casniciei perfecte gasita de cercetatorii de la Geneva School of Business.Concluzia studiului la care au participat 1.074 de cupluri cu varste intre 19 si 75 de ani a fost ca sotia trebuie sa fie cu 27% mai inteligenta decat sotul si sa aiba o diploma universitara. Coordonatorul cercetarii, Nguyen Vi Cao, sustine ca cei care respecta aceasta reteta atunci cand isi aleg partenerii au cu 20% mai multe sanse la o casnicie fericita, scrie Adevarul.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.