Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
4 mar 2010 615 vizualizări
Stiri pe scurt din judetul nostru

Focsani: Accident de munca la CUP


Un muncitor de la SC CUP SA Focsani a fost victima unui accident de munca. Marti, politistii au fost sesizati ca la UPU a ajuns un barbat care a fost lovit la cap, in urma unui accident. Politistii au stabilit ca Stan M., 46 ani, muncitor la fosta regie de gospodarire locala, in timp ce desfunda un canal de pe strada Cuza Voda, incercind sa manevreze furtunul unui utilaj, s-a lovit cu acesta in zona capului din cauza presiunii apei. Cercetarile au fost preluate de ITM Vrancea si Parchet. (D.C.)


Parfumuri contrafacute confiscate


Un bucurestean de 31 ani a picat in plasa jandarmilor pe cind incerca sa vinda mai multe cosmetice contrafacute. Daniel C. a fost prins in zona unei unitati din invatamint din Focsani cind le oferea trecatorilor parfumuri si produse cosmetice ce purtau numele unor marci renumite pentru care nu a fost in masura sa prezinte si documente de provenienta. "Celui in cauza i-au fost intocmite actele premergatoare savirsirii infractiunii de punere in circulatie de produse purtind o marca identica sau similara cu o marca inregistrata. Dosarul urmeaza a fi inaintat Politiei entru continuarea cercetarilor", spun jandarmii. Focsanenii sint sfatuiti sa nu se lase pacaliti de astfel de comercianti de ocazie. (R. M.)


A refuzat testul cu acul, pentru ca stia rezultatul


Un pensionar din Paunesti va raspunde in fata instantei dupa ce a refuzat sa se supuna testelor pentru stabilirea alcoolemiei. Motivatia lui Ion Popa, de 68 de ani, a fost aceea ca stia ca bause un litru de vin inainte de a fi testat cu alcooltestul, care indicase 0,62 mg/l, astfel incit rezultatul era previzibil. Pensionarul a precizat ca, inainte de a fi oprit in trafic, petrecuse o seara la o cabana, unde consumase alcool. (N. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.