Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete 02.03.2010: Elan despre Raduleasca: M-a agatat intr-o discoteca; Marina Dina are un iubit cu patru ani mai mic;

Ziarul de Vrancea
2 mar 2010 480 vizualizări
Monica Barladeanu se saruta pasional cu femei; Ilinca Vandici: "Nu sunt o panarama de doi bani, sunt o fata de calitate"

Gigi Becali are datorii de 55.000 de lei


Gigi Becali, seful Stelei, nu a platit catre stat taxele si impozitele aferente blocului pe care l-a construit in Petrosani. Din cauza datoriilor, Gigi Becali e pe cale de a pierde o proprietate in orasul Petrosani. O delegatie a Serviciului Taxe si Impozite a pus sechestru pe cladirea lui Gigi Becali evaluata la 1.649.322 lei. In cursul lunii februarie, Primaria Petrosaniului a pus sechestru pe imobilul detinut de Fundatia George Becali pentru ca miliardarul nu a platit catre stat, de ani buni, taxele si impozitele aferente proprietatii din Valea Jiului. Conform publicatiei Gazeta Vaii Jiului, datoria lui Becali catre Primaria Petrosani se ridica la 55.000 de lei. Fundatia George Becali a fost somata in repetate randuri sa-si achite restantele, dar nu a dat curs acestor solicitari, scrie Libertatea.


Elan despre Raduleasca: "M-a agatat intr-o discoteca"


Barbatii celebri se confeseaza in Playboy: Elan Schwartzenberg si Razvan Mazilu povestesc, in editia ce apare maine pe piata a revistei cu \'\'iepurasi\'\', despre relatiile lor cu femeile care le-au marcat existenta, dar si despre marile pasiuni. Elan marturiseste ca s-a lasat agatat intr-o discoteca de cea care avea sa-i devina mai tarziu sotie, Mihaela Radulescu. Intr-un interviu incendiar acordat revistei Playboy, Elan Schwartzenberg povesteste cum a fost prima intalnire a lui cu Mihaela Radulescu, viitoarea sa sotie. "M-a agatat intr-o discoteca, punandu-mi in palma un bilet, o hartie de la bar, pe care scria cu pixul numele si numarul ei de telefon", rememoreaza afaceristul. El mai spune ca singura alta vedeta din viata lui a fost Anna Lesko, desi pe vremea cand a cunoscut-o nu era chiar o celebritate, scrie Libertatea.



Marina Dina are un iubit cu patru ani mai mic


Marina Dina s-a facut fata cuminte. Dupa ce s-a vehiculat in presa ca se iubeste ba cu Alin Cocos, ba cu Alex Piturca, se pare ca cel care i-a furat inima asistentei lui Mihai Morar de la emisiunea "Rai da\' buni" este nimeni altul decat baiatul cel mic al afaceristului Niro, cel care a iscat acum cateva saptamani un scandal in clubul Bamboo. Potrivit site-ului emulte.ro, Robert, zis si Neamtu, s-a cuplat cu Marina la scurt timp dupa ce si-a serbat ziua in club, la inceputul anului. Cei doi se iubesc atat de mult incat in numai doua luni Marina a renuntat la apartamentul ei din Balta Alba si s-a mutat cu iubitul ei in zona Dorobanti, scrie Libertatea.


Ilinca Vandici: "Nu sunt o panarama de doi bani, sunt o fata de calitate"


Contactata de reporterii de la Acces Direct, Ilinca Vandici a declarat ca ea nu se implica in relatii cu mai multi barbati in acelasi timp deoarece este sub demnitatea ei sa faca astfel de lucruri. Reactia prezentatoarei de televiziune a pornit dupa ce in ultima vreme s-a zvonit ca s-a despartit de Ciprian Marica din cauza unei relatii cu un alt barbat. Ilinca afirma ca nu a fost prinsa niciodata cu alti barbati in timp ce era implicata intr-o relatie. "Eu sunt o fata de calitate, nu o panarama de doi bani care sa fie cu sapte barbati in acelasi timp. Eu am avut relatii serioase si niciodata nu m-a prins nimeni cu un alt barbat decat cu barbatul cu care aveam o relatie in momentul respectiv", a spus Ilinca Vandici, la Acces Direct. Integral in Cancan.


Lucian Viziru s-a cuplat cu fosta colega de banca


Actorul de telenovele ne-a povestit cum a ajuns sa se iubeasca cu Ema, fosta sa colega de scoala care, uneori, ii sufla in timpul tezelor. Lucian Viziru s-a trezit implicat, la inceputul acestui an, in cea mai frumoasa si neasteptata relatie de iubire, a carei poveste ar starni invidia scenaristilor de filme. Dupa 16 ani de la terminarea liceului, Lucian s-a indragostit iremediabil de fosta sa colega de banca, Ema, din lucrarile careia se "inspira" in timpul extemporalelor sau tezelor de la scoala. "Am fost colegi de banca, in liceu, la "Jean- Monet". Atunci cand nu chiuleam impreuna, stateam amandoi in prima banca. In liceu nu am apucat sa fim iubiti. Ne-am reintalnit, insa, de Revelion si de atunci suntem impreuna zi de zi, ora de ora. Nu ne ascundem de nimeni. Eu sunt Lucian, ea este Ema, ne iubim si ne dorim sa ne tinem de mana". Integral in Cancan.


Raluca de la Bambi a rupt-o cu swingerul Gianny


Pasiunea secreta a lui Gianny Lazarescu, pe numele lui real Dani, pentru swing a deranjat-o extrem de tare pe Raluca. Cantareata ne-a povestit ca Gianny a incercat sa o agate si a iesit cu el de doua ori in oras, la un suc, saptamana trecuta. "In acest moment nu am o relatie si nu este singurul barbat cu care am iesit in oras. Am iesit cu el de doua ori pentru ca am vrut sa il cunosc mai bine. Acum, dupa toata povestea asta, este clar ca nu o sa mai ies. Eu sunt o fata cuminte si nu am niciun amestec in ceea ce face el. Oricum, nu vreti sa stiti cat s-a consumat mama din cauza asta". Integral in Cancan.


Monica Barladeanu se saruta pasional cu femei


Dupa ce a interpretat rolul unei educatoare timide in "Francesca", Monica Barladeanu a rupt gura targului, afirmandu-se la Hollywood cu rolul de lesbiana din celebrul serial "Prietenie pe muchie de cutit", difuzat acum si de Pro Cinema. Pentru acest rol, frumoasa moldoveanca s-a dezbracat de inhibitii, insa nu a renuntat la statutul sau de bomba sexy, ea interpretand rolul unei femei fatale. Rolul a fost cu adevarat curajos, deoarece Monica a trebuit sa filmeze o scena lesbi, in care sa se sarute pasional cu o femeie mai in varsta, nimeni alta decat celebra actrita Roma Maffia. Integral in Click.


Naomi Campbell: "O sa pozez goala si la 40 de ani"


Supermodelul Naomi Campbell promite sa lase scandalurile departe si sa se maturizeze la 39 de ani, desi, inca se simte "adolescenta". In trecutul apropiat, diva a fost implicata in zeci de scandaluri si a stat chiar in arest cateva zile dupa ce si-a batut menajera. "Nu sunt in nici un caz mandra de aceste greseli pe care le-am facut, dar simt ca incet-incet ma maturizez". Zilele acestea, Naomi se ocupa cu strangerea de fonduri pentru victimele cutremurului din Haiti, scrie Click.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.