Ultima oră

Sefia Politiei a fost preluata de adjuncti

Dan Chiriac
1 mar 2010 584 vizualizări
Prim-adjunctul Victor Norocea a preluat ieri atributiile inspectorului sef

Sefia Politiei vrincene ramine in continuare vacanta si rivnita de mai multi ofiteri agreati de guvernarea democrat-liberala, dupa ce inspectorul sef Sandel Doaga s-a pensionat pe 28 februarie. Ieri, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a anuntat ca va imputernici pe cineva in fruntea IPJ Vrancea cel mai devreme in cursul zilei de azi. Pina atunci, ieri, la comanda Politiei s-au aflat cei doi adjuncti, comisarii sefi Victor Norocea si Tomita Pavaloiu, ultimul dintre ei incheindu-si concediul de odihna. Tomita Pavaloiu ne-a precizat aseara ca mai are o zi din concediul de odihna ramas de anul trecut si ca va continua sa fie adjunct, nestiind nimic despre o posibila schimbare a sa din functie. Problemele aparute ieri si situatia operativa au fost coordonate de cei doi adjuncti, care ar mai putea ramine o vreme in fruntea politiei, in ciuda zvonisticii care a asediat institutia. «In virtutea functiei de prim-adjunct pe care o detin am preluat atributiile postului de inspector sef, urmind sa coorodonez activitatea inspectoratului pina cind IGPR va imputernici pe cineva la comanda», ne-a precizat comisarul sef Victor Norocea. Surse din Politie spun ca actualii adjuncti, instalati pe vremea cind PSD era aliat cu PD-L la guvernare, nu sint asa de usor de schimbat din functii pe cit ar dori unii. De altfel, si fostul inspector sef a declarat cu citeva zile inainte de a se pensiona ca adjunctii au de partea lor si organizatiile profesionale ca si sindicatul politistilor si ca nu pot fi schimbati fara motiv. Ieri, bursa zvonurilor schimbase ordinea favoritilor pentru prima functie din Politie. Daca pina ieri comisarul sef Enache Manolache de la Investigatii Criminale parea sa aiba prima sansa la nominalizare, acum, in «pole-position» pare sa fi urcat Gabi Stefanescu (FOTO) de la Serviciul de Investigare a Fraudelor. La bursa zvonurilor este dat pentru o functie si comisarul sef Georgel Badiu de la Cercetari Penale. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.