Ultima oră

POLITICA:Becali ar vrea sa devina vicepresedinte PD-L

Ziarul de Vrancea
27 feb 2010 614 vizualizări
Conform site-ului www.impactnews.ro liderul PNG-CD George Becali doreste ca partidul sau să fuzioneze cu una dintre formatiunile politice de drepata, PDL sau PNL, el precizind, intr-un interviu acordat ProTV, ca va solicita in schimb, in negocierile pe care intentioneaza sa le deruleze, un post de vicepresedinte la nivel national.

"Eu cred ca, in mare parte, s-au cam strins apele in politica", a apreciat Becali, mentionind ca sunt in prezent trei partide mari - PDL, PSD si PNL - si ca doreste ca PNG sa fuzioneze sau sa faca o alianta cu unul dintre partidele de dreapta.


El a afirmat că va discuta in acest sens atit cu liderii PDL, cat ºi cu cei ai PNL.


"Voi lua o hotărare, de fapt hotararea e luată, dar nu e sigur ceea ce voi face. PNG va face o aliantă sau fuziune, cred că fuziune, cu un partid de dreapta, PDL sau PNL. Voi discuta si cu PDL si cu PNL. Cine va accepta si va vrea să facă fuziunea cu PNG va fi binevenit", a afirmat el intr-un interviu acordat ProTV.


întrebat de cine se consideră mai apropiat, Becali a mentionat că, la acest moment, "PNG e putin legat de PDL prin alianta de la Capitală" in CGMB.


Sursa:www.impactnews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.