Ultima oră

Sandel Doaga a fost scos la pensie

Ziarul de Vrancea
27 feb 2010 1685 vizualizări
Duminica este ultima zi de lucru a ofiterului in calitate de sef al Politiei u Enache Manolache si Gabi Stefanescu sint favoriti pentru a prelua postul

Inspectoratul Judetean de Politie Vrancea ramine fara sef. Asa cum a anuntat ziarul nostru in exclusivitate, comisarul sef Sandel Doaga iese la pensie, acesta lasind vacant postul pe care il ocupa din aprilie 2008. Oficial, Sandel Doaga mai este sef pina duminica. Decizia pensionarii ne-a fost confirmata ieri de catre Inspectoratul General al Politiei Romane. "Sefului Inspectoratului Judetean de Politie Vrancea urmeaza sa-i inceteze raporturile de serviciu, cu drept la pensie, incepind cu data de 28.02.2010" se arata intr-un raspuns primit de ziarul nostru de la Biroul de Presa al IGPR. Comisarul sef Sandel Doaga implineste virsta de 55 de ani in luna noiembrie, dar are dreptul de a se pensiona inca de acum. Acesta a lucrat timp de 28 de ani in politie si spune ca a profitat de conjunctura legala pentru a se retrage din activitate. Dupa ce a fost ofiter la Serviciul de Investigare a Fraudelor, acesta a ajuns in 2001 prim-adjunct al politiei vrincene. In 2005, Sandel Doaga a fost schimbat din functie si trimis la Transporturi Feroviare, in urma unui sondaj de opinie facut printre colegi, care arata ca nu are o imagine prea buna si ca este usor influentabil din zona politica. Dupa ce Viorel Serbanoiu a fost "exilat" la IPJ Botosani, Sandel Doaga a fost ales sa fie seful Politiei, cu sprijin de la liberali. Sandel Doaga a fost ieri pentru ultima oara la munca si va fi suplinit pentru moment de catre adjunctul sau, comisarul sef Victor Norocea. "Pina duminica, inspector sef este Sandel Doaga. Luni, cei de la IGPR vor imputernici pe cineva la sefia Politiei", ne-a precizat subinspectorul Bogdan Toader, ofiterul de presa al Politiei vrincene. La comanda inspectoratului urmeaza sa fie imputernicit un ofiter, dupa care se va organiza si concursul pentru ocuparea functiei. Vehiculati pentru sefia politiei sint comisarii sefi Gabi Stefanescu, de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, si Enache Manolache, de la Serviciul de Investigatii Criminale. De asemenea, si cei doi adjuncti ar putea fi schimbati in urmatoarea perioada. Primul pe lista este Tomita Pavaloiu, care se afla deja in concediu medical, dar care este asteptat la munca pentru a i se cere un raport ca urmare a verificarilor efectuate de la centru. Cel mai vehiculat nume pentru acest post este cel al comisarului sef George Badiu, seful de la Cercetari Penale. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.