Ultima oră

Fondul Proprietatea a semnat contractul de administrare cu Franklin Templeton

Ziarul de Vrancea
26 feb 2010 425 vizualizări
Fondul Proprietatea şi compania financiară Franklin Templeton Investment Management (FTIM) au semnat joi contractul de administrare a Fondului.

Una dintre cele mai mari companii financiare internaÃionale, Franklin Templeton gestionează peste 30 de miliarde de dolari in pieÃele emergente, cu o echipă de 39 de directori de portofoliu, analiºti ºi specialiºti care lucrează in cele 15 birouri situate in toata lumea. Compania este deja o prezenÃă puternică in Europa Centrală ºi de Est, cu organizaÃii active in Moscova, Varºovia, Budapesta , Viena, Istanbul ºi Bucureºti. Fondul Proprietatea va beneficia de o echipă de administratori stabilită in Romania ºi condusă de dr. Mark Mobius. înfiinÃat in anul 2005, cu scopul de a compensa proprietăÃile private confiscate abuziv de regimul comunist, Fondul Proprietatea este un fond de investiÃii inchis, cu o valoare a activelor de aproximativ 2,4 miliarde de euro.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.