Ultima oră

Constantin Stefan a dat o teapa la o alta banca

Nicoleta Cristea
25 feb 2010 1342 vizualizări
Tribunalul Vrancea a modificat prima sentinta data in dosarul imprumuturilor bancare doar in ceea ce priveste actele false

Dosarul imprumuturilor bancare ilegale, al carui protagonist este afaceristul Constantin Stefan, a luat sfirsit si in apel, modificarile fiind aduse numai in ceea ce priveste actele false. Astfel, pedepsele aplicate inculpatilor Constantin Stefan, Anisoara Stefan, Mirela Galoiu si preotul Marian Feraru, sub acuzatia de inselaciune si uz de fals au fost mentinute, instanta constatind nulitatea cererii de apel inaintata de primul dintre ei. In ceea ce priveste apelurile celorlati trei inculpati, acestea au fost respinse, la Tribunalul Vrancea fiind luata in discutie doar omisiunea Judecatoriei Focsani de a anula actele false in baza carora cei patru au luat imprumuturi de la Banca Transilvania. "Anuleaza urmatoarele acte: adeverinta de salariu din 12.05.2006 pe numele Feraru Marian, copie carnet de munca pe numele Feraru Marian, adeverinta de salariu din 12.05.2006, copie carnet de munca, adeverinta de salariu din 22.03.2006 pe numele Stefan Aniºoara, copie carnet de munca pe numele Apostolie Anisoara, adeverinta de salariu si copie contract individual de munca pe numele Galoiu Mirela", se arata in decizia instantei de apel. Cei patru au fost judecati dupa ce ar fi luat credite bancare de 120.000 de lei, folosindu-se de adeverinte si alte acte false, totul iesind la iveala dupa ce s-a intirziat la plata ratelor. La Judecatoria Focsani, Constantin Stefan a fost condamnat pentru complicitate la inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata, la 3 ani de inchisoare, sotia acestuia a primit 3 luni de inchisoare cu suspendare pentru inselaciune si uz de fals, aceeasi pedeapsa si pentru aceleasi infractiuni fiindu-le aplicata si preotului Marian Feraru, in virsta de 29 de ani, si Mirelei Galoiu, de 29 de ani. Constantin Stefan este unul dintre vrincenii condamnati in dosarul Bancorex, care a intrat intre timp in strimtoare financiara. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.