Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
24 feb 2010 731 vizualizări
E85 a fost din nou inundat

Apa de ploaie sau cea rezultata in urma topirii zapezii continua sa inunde drumul european 85. Pompierii au fost chemati luni pentru degajarea apei care a inceput sa se reverse din nou si sa puna in pericol circulatia rutiera. Servantii din Adjud si Panciu s-au deplasat luni, in jurul orei 14.30, cu doua echipaje, pentru a evacua apa de pe soseaua E 85, pe raza localitatii Domnesti, in doua puncte diferite. Acestia au actionat cu doua motopompe pentru evacuarea apei de pe un sens de mers al drumului E 85, intrucit exista pericolul producerii de accidente rutiere. Pompierii au mers si in acest weekend in nenumarate rinduri in Domnesti pentru ca apa, care se revarsase din santuri si atingea o grosime de aproximativ 3 centimetri pe sosea, le facea probleme conducatorilor auto. (R. M.)


Colegiul Prefectural se intruneste intr-o noua sedinta joi


Directorii din institutiile deconcentrate din judet sint convocati joi, 25 februarie, la sedinta pe luna in curs a Colegiului Prefectural. In cadrul intilnirii care va avea loc de la ora 11.00, la Inspectoratul Scolar Judetean, vor fi dezbatute trei puncte inscrise pe ordinea de zi: prezentarea si supunerea spre aprobare a planului de actiuni pe 2010 pentru realizarea in judet a obiectivelor cuprinse in Programul de guvernare, analiza activitatii preventive efectuata de specialistii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta la unitatile de cult in 2009 si o informare privind starea arhivelor la institutiile publice judetene. (M. B.)


Vraciu ramine fost director, deocamdata


In ciuda tuturor zvonurilor legate de o posibila revenire a lui Jan Vraciu, fostul senator democrat de Vrancea, la conducerea Agentiei Nationale pentru Locuinte, raspunsul oficial din partea institutiei a fost acela ca fostul director ramine un"¦ fost. Potrivit Danei Florea, purtator de cuvint al ANL, "domnul Jan Vraciu a fost eliberat din functia de director general al ANL prin ordinul doamnei ministru Elena Udrea si in acest moment nu mai este angajat al Agentiei Nationale pentru Locuinte", dupa cum se arata in raspuns. De asemenea, consilierul lui Jan Vraciu, fostul comisar sef al Garzii de Mediu, Aurel Cristian, nu mai lucreaza la Agentie, acesta prezentindu-si demisia din functia de consilier sef. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.