Ultima oră

Ofiterul de presa citeste revista Pentru Patrie

Dan Chiriac
24 feb 2010 821 vizualizări
Noul purtator de cuvint al Politiei vrincene a tinut sa precizeze ieri conditiile in care a ajuns sa lucreze la IPJ Vrancea, dupa cinci ani petrecuti la Bucuresti si alte citeva luni la Odobesti.

"Motivul pentru care am plecat de la Bucuresti au fost banii de chirie. Dupa ce ministerul a dat ordonanta prin care politistii erau nevoiti sa se intoarca in localitatile de domiciliu, am venit la Odobesti. In 2009, am plecat de la Directia Politiei municipiului Bucuresti cu multumiri scrise din partea inspectorului sef, chestorul principal Marian Tutilescu", a tinut sa precizeze subinspectorul Bogdan Toader. Precizarile vin in contextul in care ziarul nostru s-a intrebat in urma cu doua zile de ce ofiterul a schimbat locul de munca si a preferat sa paraseasca formatiunea de Investigatii Criminale pentru munca de la comunicare, unde nu are nici un fel de experienta. Mutarea ofiterului la Biroul de Presa vine dupa o escala de mai putin de jumatate de an la Politia Odobesti. Intrebat daca este un consumator de presa, acesta a spus in gluma ca este un fan al revistei "Pentru Patrie", editata de Ministerul de Interne. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 9 ore, 52 minute, 9 secunde
mai bine spune cine te-a pus in functie
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.