Ultima oră

Faza zilei: Domnisoara Ina vrea intrebarile inainte cu 3 zile

Daniel Garleanu
23 feb 2010 874 vizualizări
Directoarea de la Fortele de Munca nu vrea sa vada ziarist in fata ochilor

Biroul directorului coordonator al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Vrancea se "viziteaza" numai cu programare speciala, expediata pe adresa institutiei inainte cu trei zile. Tot anterior cu trei zile se formuleaza intrebarile si se trimit catre biroul de comunicare al institutiei. La solicitarile "Ziarului de Vrancea" de a purta o discutie despre activitatea AJOFM si masurile de ocupare in aceasta perioada de recesiune, directorul coordonator Iozefina Iaru ne-a comunicat prin intermediul purtatorului de cuvint ca avem nevoie de "bilet de ordine". "Mi-a transmis doamna director ca va primeste, dar sa formulati intrebarile cu trei zile inainte", ne-a spus Daniela Brihoianu, "PR-ul" institutiei. Iozefina Iaru a fost numita la finele lunii noiembrie 2009 ca director coordonator temporar pina la revenirea pe functie a social democratului Doru Geany Balan, care este inca in concediu medical. "Domnisoara Ina", asa cum i se spunea in fabrica senatorului Sorina Placinta, de unde a fost promovata in functia publica, nu a reusit sa dea ochii cu presa de cind incaseaza salariul din bani publici. Dupa lunile de "acomodare" s-a hotarit sa ne primesca, dar cu anunt in prealabil si intrebarile deconspirate. Deschiderea de care da dovada "sefa" de la someri este nascuta, fara indoiala, din convingerea de a informa pe deplin cetatenii platitori de impozite si taxe si nu din nevoia de protectie in cazul existentei unor lipsuri de pregatire. Totusi, daca primeste o intrebare noua, ce atitutine adopta oare Iozefina Iaru, directoarea din noua generatie de specialisti promovati de bogatii din PD-L in Vrancea? (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.