Ultima oră

Licitatie pentru electrificare la Soveja

Mihaela Beșleagă
23 feb 2010 741 vizualizări
13 localitati au obtinut anul trecut finantare pentru programul Electrificarea 2007-2009 Ieri a avut loc la Soveja deschiderea licitatiei pentru servicii si lucrari in cadrul programului Electrificarea 2007-2009 privind alimentarea cu energie electrica a localitatilor neelectrificate din Romania

"Au fost inscrise 11 firme, din care 10 au indeplinit conditiile de participare la licitatie. Dintre acestea, doua oferte s-au apropiat de punctajul maxim. Urmeaza sa evaluam ofertele si sa o alegem pe cea mai buna", ne-a declarat viceprimarul Daniel Dobrin. Lucrarile la reteaua de electrificare vor incepe dupa dezghet si vizeaza o zona de la intrarea in Soveja, unde urmeaza sa se construiasca un cartier rezidential cu case de vacanta. Comuna Soveja nu a reusit sa finalizeze procedura de achizitii publice pina la sfirsitul anului 2009, fapt ce a condus la pierderea sumei de 240.000 lei primita ca finantare pentru demararea programului, sustin oficialii Consiliului Judetean. Pe de alta parte, edilii din Soveja motiveaza ca acesti bani nu s-au pierdut, pentru ca au venit in avans si spun ca localitatea inca dispune de aceasta suma pentru derularea programului. Anul trecut, in Vrancea au fost depuse 24 de dosare de finantare prin Programul guvernamental "Electrificarea 2007-2009", in valoare totala de 37 milioane de lei, proiecte care trateaza zonele unde este necesara extinderea retelelor electrice, si anume: zone cu gospodarii existente, cu case in curs de executie sau lotizari pentru executia de locuinte. Dintre aceste proiecte au fost aprobate 13, suma totala finantata fiind de 1.543.00 lei. Localitatile care au obtinut finantare sint: Odobesti, Milcovul, Tulnici, Rastoaca, Tanasoaia, Urechesti, Naruja, Spulber, Fitionesti, Cirligele, Suraia, Soveja si Vidra. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.