Ultima oră

S-au proptit cu limuzina intr-un prun

Dan Chiriac
22 feb 2010 943 vizualizări
Patru tineri au scapat ca prin urechile acului ieri dimineata pe soseaua din Slobozia Ciorasti, dupa ce au intrat cu un BMW in curtea unei case

In incercarea sa de a-i ajuta pe patru tineri, aflati intr-un autoturism implicat intr-un accident, un vrincean s-a ales cu injuraturi. Accidentul, petrecut ieri dimineata, inainte de zori, in Slobozia Ciorasti, ar fi putut sa se termine prost din cauza soferului, Claudiu M., de 33 ani din comuna Garoafa, care s-a rasturnat in sant cu BMW-ul. Martorii oculari spun ca masina circula cu viteza cind a iesit in decor, oprindu-se intre niste pruni, dupa ce a darimat gardul unei gospodarii. In urma accidentului, Costica B., 34 ani, pasager in masina, a fost ranit grav, in timp ce ceilalti ocupanti ai masinii s-au ales cu lovituri mai usoare. "Daca nu se opreau in prun, intrau intr-o casa si puteau sa-i omoare pe toti cei care dormeau in camera de la drum. Masina s-a facut zob, dar ei au scapat cu viata. Un vecin de acolo a spart geamul masinii in incercarea de a-i salva, dar cei pe care incerca sa-i salveze au inceput sa vorbeasca murdar, l-au injurat, chiar daca omul era animat de bune intentii. Nici nu va pot reproduce ce spuneau cei mai putin raniti", ne-a relatat un mator ocular din satul Jiliste. Chiar daca nu s-au stabilit cauzele accidentului, politistii nu exclud ca soferul sa fi baut si astfel a riscat sa mearga cu viteza.


Alcoolul, bata-l vina!


De altfel, politistii rutieri au avut un sfirsit de saptamina agitat, cu multe accidente, dar si cu soferi care s-au urcat bauti la volan. Un alt accident a fost comis la Slobozia Bradului de bucuresteanul Neculai Calin, de 46 ani, care nu a acordat prioritate de trecere la intrarea pe DN 2 si a intrat intr-un autoturism Cielo, care circula regulamentar din sens opus. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a Elenei A., de 49 ani, din Onesti, pasagera in Cielo. La Dumbraveni, Cristian S., 43 ani, din Iasi, in timp ce conducea un autoturism marca Renault, din pricina cetii, a pierdut controlul volanului si a intrat in sant. Desi soferul a scapat doar cu citeva zgirieturi, ieseanul Adrian G., 42 ani, pasager in masina, a fost ranit grav. De altfel, vineri seara, rutieristii au depistat cinci soferi cu alcool la bord, in cadrul unei actiuni pe linia prevenirii consumului de alcool la volan. Au fost opriti in trafic si li s-a intocmit dosare penale Costel Jitea, de 36 ani, din Odobesti, cu o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool in aerul expirat, Florin Caraba, de 23 ani, din Focsani, cu 0,57 mg/l, Marius Rusu, de 31 ani, din Garoafa, cu 0,42 mg/l, Nicu Marina, de 59 ani, din Tifesti, cu 0,84 mg/l si Culita Husca, de 53 ani, tot din Tifesti, avind o concentratie de 0,45 mg/l. Daca sint la prima abatere, acestia pot scapa cu amenda sau o condamnare cu suspendare. Soferii recidivisti risca insa sa ajunga dupa gratii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.