Ultima oră

Fii lui Sararu si fosta sa sotie pleaca la Curtea Constitutionala

Nicoleta Cristea
22 feb 2010 785 vizualizări
Judecati in recurs pentru ultraj, Ovidiu Gheorghe Sararu, Toader Alin Sararu si Maricica Sararu au reusit sa isi amine dosarul pentru citeva luni bune

Cei trei au invocat o exceptie de neconstitutionalitate, iar Curtea de Apel Galati a dispus suspendarea cauzei si trimiterea dosarului la Curtea Constitutionala pentru a solutiona sesizarea. Astfel, cei doi fii ai fostului primar merean Gheorghe Sararu, dar si fosta sotie a acestuia si-au asigurat o scapare provizorie de la aplicarea pedepsei. Mai ales ca cei doi frati au de executat, conform deciziei Tribunalului Vrancea, peste un an de inchisoare pentru ultraj. Maricica Sararu a scapat doar cu o amenda penala de 1.000 de lei, probabil si pentru ca aceasta nu a mai avut probleme cu legea. Toate aceste aspecte insa vor fi analizate la Curtea de Apel Galati abia dupa ce exceptia va fi solutionata la Curtea Constitutionala, iar dosarul se va intoarce la instanta de recurs. Cei trei au fost trimisi in judecata in urma cu aproape trei ani, dupa ce i-au impiedicat pe politisti sa perchezitioneze locuinta fostului primar, care in acel moment era inca anchetat de procurori in dosarul retrocedarilor ilegale din Mera. Cei trei au fost acuzati ca s-au opus actiunii dispuse de judecatori la locuinta lor din Mera, agresind verbal si fizic organele legii prezente la fata locului. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.