Ultima oră

POLITICA:Senatorul Serban Mihailescu si deputatul Ioan Munteanu demisioneaza din PSD. Lucram la un nou partid impreuna cu Gabriel Oprea

Ziarul de Vrancea
21 feb 2010 385 vizualizări
Senatorul Serban Mihailescu si deputatul Ioan Munteanu au demisionat duminica din PSD. Demisia celor doi intervine a doua zi dupa alegerea lui Victor Ponta la conducerea partidului, in Congresul de sambata

Serban Mihailescu a declarat, la Realitatea TV, ca a primit o oferta din partea lui Gabriel Oprea pe care nu a putut sa o refuze. "Lucram la un nou partid", a afirmat el, adaugand ca noua formatiune va fi "o noutate pe piata romaneasca" si va avea o orientare de centru stanga.


"Voi participa la infiintarea unui nou partid impreuna cu Gabriel Oprea. Toti cei care sunt la independenti vor face parte din acest partid", si-a motivat el decizia.


"Acest partid inseamna pentru mine o provocare. Un partid de centru stanga care doreste sa intre pe piata politica romaneasca. Va fi o noutate, vom incerca sa-i dam si o dimensiune parlamentara. Totul organizat, mai dureaza cateva luni", a adaugat fostul secretar general al Guvernului, in mandatul lui Adrian Nastase.


"Am fost marginalizat. Plecam si daca ar fi castigat Geoana"


Serban Mihailescu a precizat ca "PSD este la un nou inceput acum" iar el a fost marginalizat in ultimul timp.


"Eu l-am bagat in partid pe Gabriel Oprea, acum noua ani. Iar el mi-a facut acum o oferta care n-a putut fi refuzata. Categoric m-as fi retras din PSD chiar daca iesea Geoana presedintele partidului", a subliniat el.


Si Ioan Munteanu merge la Grupul independentilor


Ioan Munteanu a declarat, pentru HotNews.ro, ca se va alatura Grupului independentilor de la Camera Deputatilor. El a explicat ca a decis sa-si dea demisia din cauza unor "nemultumiri" la nivelul filialei de Piatra Neamt, legate de "niste imixtiuni ale colegilor de la centru".


Ioan Munteanu a pierdut lupta pentru functia de lider al grupului parlamentar al PSD din Camera Deputatilor in fata lui Viorel Hrebenciuc, la inceputul lunii februarie.


"E de discutat daca e vorba de magie sau e vorba de prostia noastra, mai vedem", a comentat atunci Ioan Munteanu infrangerea sa.



uLTIMA ORA Si deputatul PSD Culita Tarita si-a anuntat demisia din PSD


de R.M., V.M. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.