Ultima oră

Vrancea si provincia italiana Potenza isi dau mina intr-un parteneriat

Mihaela Beșleagă
20 feb 2010 1106 vizualizări
O delegatie din Focsani va participa la cea de-a XII-a editie a Olimpiadei Internationale Multimedia Mediashow in perioada 19-21 martie, la Melfi, Italia, ca urmare a unui parteneriat incheiat intre judetul nostru si provincia italiana Potenza.

Aceasta este doar una din activitatile cooperarii italiano-vrincene pentru anul 2010, stabilite in urma unei intilniri intre cele doua parti, care a avut loc joi la sediul Consiliului Judetean. In ideea aceleiasi colaborari, anul acesta vor fi incheiate protocoale de cooperare intre localitatile Odobesti, Birsesti si Nereju si trei localitati cu profil asemanator din provincia Potenza, precum si organizarea unei intilniri oficiale a reprezentantilor celor doua administratii partenere, care va avea loc pe 9 mai, la Focsani. De asemenea, se are in vedere dezvoltarea zonelor turistice montane din judetul nostru prin promovarea unui proiect in cadrul caruia sa se realizeze un parc tematic asemanator celui din Grancia-Italia. Alte activitati comune se refera la participarea unei delegatii vrincene la o simulare a unei situatii de urgenta in Italia si amenajarea la nivelul fiecareia dintre administratii a unui spatiu in care vor fi expuse obiecte traditionale specifice celeilalte regiuni partenere. La sedinta de joi au participat Donato Cappiello, reprezentant al Administratiei Provinciale Potenza, Dragos Birladeanu, vicepresedintele CJ Vrancea, directori si functionari din cadrul administratiei judetene. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.