Ultima oră

Un sofer de la firma lui Dorinel Umbrarescu a lovit doi pietoni

Dan Chiriac
20 feb 2010 2887 vizualizări
Baut fiind, barbatul manevra un utilaj de deszapezire la Vulturu

Un utilaj de deszapezire apartinind firmei UMB Spedition SRL Bacau a fost implicat ieri intr-un accident produs in comuna Vulturu. Soferul, aflat sub influenta alcoolului, a acrosat cu lama doi pietoni. Neculai Chiper, din judetul Vaslui, va raspunde penal pentru fapta sa. "Din cauza neatentiei, conducatorul auto a acrosat cu lama doi pietoni din satul Hingulesti care se deplasau pe marginea drumului national 23. Aceste utilaje actioneaza pentru a imprastia nisip, in conditiile in care carosabilul este umed si se poate forma polei. Soferul a fost testat si a rezultat o alcoolemie de 0,57mg/l in aerul expirat", ne-a detaliat comisarul sef Adrian Huzum, de la Serviciul Politiei Rutiere. Angajatii de la UMB Spedition, firma care a cistigat contractul de deszapezire a drumurilor nationale din zona Moldovei, au mai fost implicati si anul trecut intr-un accident mortal care s-a produs in zona comunei Birsesti. Atunci, un muncitor de 42 ani care desfasura lucrari la drumul national ce trece prin comuna Birsesti, a fost strivit de un compactor, un utilaj de 16 tone care preseaza asfaltul pe carosabil, care s-a rasturnat peste acesta. Ieri dimineata, un alt accident rutier s-a produs pe E 85, in apropiere de Adjud. Politistii au stabilit ca Florin Ambrosa, din Piatra Neamt, in timp ce conducea o autoutilitara, din cauza neatentiei, a acrosat un autotren stationat pe marginea soselei. In urma impactului, Gabriel Gurau, soferul autotrenului, aflat in fata masinii sale pentru remedierea unei defectiuni, a fost izbit de catre aceasta. Barbatul a suferit o fractura in zona pubiana. Soferul din Piatra Neamt s-a ales cu dosar penal si este cercetat pentru vatamare corporala din culpa. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.