Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete 19.02.2010

Ziarul de Vrancea
19 feb 2010 477 vizualizări
Crudu goala printre ziare; Razvan Ciobanu, dat in gat de traficanti; Puya provoaca isterie in Dumars; Mihai Morar, terorizat de femeia cu "fata de hipopotam", iar Andrei Gheorghe a scapat de inchisoare

Crudu goala printre ziare. Libertatea a intrat in posesia unor fotografii-spion din timpul realizarii pictorialului Danielei Crudu pentru numarul din Playboy care va aparea pe piata la inceputul lunii viitoare. Apetisanta vedeta a pozat, nud, pentru fotograful Dragos Cristescu, cu diverse scule in mana si marcheaza, cu aceasta ocazie, intrarea in clubul select al romancelor care au aparut de trei ori pe coperta revistei "Iepurasului cu papion". Daniela Crudu e personajul principal al unui nou pictorial fierbinte in revista "Iepurasului cu papion". Pozele-spion in posesia carora a intrat Libertatea o infatiseaza pe vedeta, nud, manuind diverse scule intr-o fabrica ce pare a fi o tipografie.


A plecat din casa lui Catarama dupa 15 ani de concubinaj. Omul de afaceri Viorel Catarama si iubita acestuia, Adela Surugiu, s-au despartit. Motivul: Adela n-a mai putut trece cu vederea infidelitatile afaceristului, care a fost surprins de paparazzii Ciao! in timp ce iesea dintr-un cuibusor de nebunii, cu o bruneta focoasa. Dupa ce au facut Revelionul in Arhipelagul Caraibe, in insula St. Barth, unde au fost surprinsi de paparazzii Ciao!, omul de afaceri si iubita lui, Adela, au mers in statiunea St. Moritz, in Elvetia, la schi. Acolo, in timp ce serveau cina, in compania unor prieteni, Adela n-a ratat ocazia sa-l "taxeze" pe Catarama, reprosandu-i de fata cu ceilalti ca o insala des si fara perdea. Suparata, ea i-a amintit afaceristului ca, in decembrie, el fusese surprins de paparazzii Ciao! in timp ce iesea dintr-un imobil din centrul Capitalei, insotit de o bruneta sexy, alaturi de care isi petrecuse intreaga zi, noteaza Cancan.


Razvan Ciobanu, dat in gat de traficanti. Creatorul de moda Razvan Ciobanu a fost dat in gat de trei traficanti de cocaina, toti arestati in luna octombrie a anului trecut in vestitul dosar "Operatiunea VIP - droguri pentru manechine si designeri". Cei trei au declarat ca Ciobanu era unul dintre clientii retelei. "Pana la aceasta ora, Razvan Ciobanu are doar calitatea de martor in dosarul «Operatiunea VIP». El ar trebui sa vina la audieri saptamana viitoare", ne-au declarat surse din cadrul anchetei. Acestea ne-au mai spus ca la dosar exista, pe langa interceptari telefonice, si trei declaratii impotriva designerului. Doi dintre traficantii de droguri, Vasile Ciobanu, zis Raj, si politistul Gheorghe Curelea, au spus ca i-au vandut cocaina lui Ciobanu dupa ce li s-au prezentat transcrierile convorbirilor telefonice avute de ei cu creatorul de moda", ne-au subliniat sursele citate. Integral in Libertatea.


Mihai Morar, terorizat de femeia cu "fata de hipopotam". Adriana Musteata, femeia de 30 de ani, care a facut o obsesie pentru regretatul actor Adrian Pintea si care o terorizeaza de luni de zile pe vaduva acestuia cu mesaje, are si alte antecedente! Mihai Morar sustine ca si el a fost o victima a hartuitoarei de vedete, care il astepta in parcare si se urca peste el in masina. Adrian Pintea nu este singurul barbat dupa care suspina Adriana Musteata, o tanara de 30 de ani, care traieste o poveste de dragoste imaginara cu regretatul actor si care a ajuns sa-i faca viata un cosmar vaduvei acestuia, Lavinia, noteaza Click.


Puya provoaca isterie in Dumars. Miercuri noapte, in club Dumars, talentatul cantaret de hip-hop Puya a facut deliciul fanilor cu piesele sale binecunoscute si cu stilul sau unic de a interactiona cu publicul. Clubul Dumars a fost plin pana la refuz inca dinainte de miezul noptii, iar in jurul orei 02.00 a inceput senzationalul concert care, timp de o ora, a reusit sa euforizeze fanele, acestea invadand scena si barurile pentru a se dezlantui prin dans pe piesele lor favorite. Cateva fane chiar l-au provocat pe artist la street dance, iar acesta le-a raspuns cu succes, generand astfel si mai multe aplauze si tipete de entuziasm, scrie Cancan.


Gainusa: Nu poti folosi in aceeasi fraza cuvintele "Mircea Badea" si "umor". Libertatea.ro a fost in vizita in cuibul Carcotasilor pentru a-i lua un pic la intrebari pe cei doi. Huidu si Gainusa au raspuns cuminti si, desi de cele mai multe ori se completeaza reciproc, nu au ezitat sa se ciondaneasca ori de cate ori au avut pareri diferite. Criza economica este subiectul de pe buzele tuturor romanilor. Voi cum percepeti aceasta criza? Huidu: Sa o spunem pe aia dreapta. In general, criza este buna, pentru ca mai echilibreaza sistemul. Apoi, pe timp de criza, pleava zboara si dupa ce cei care sunt in plus pleaca, aia care raman o duc un pic mai bine. Gainusa: Stai un pic, ca nu e chiar asa....uite ce se intampla in media. Daca se va prelungi criza, nu mai are cine sa mai citeasca ziarele, pentru ca aceasta perioada se va simti in toate domeniile. Huidu: Veti vedea ca multe lucruri se vor indrepta.


Adi Mutu are avion-taxi de 3 milioane de euro. Pus la zid in lumea fotbalului international, Adrian Mutu a semnat un contract avantajos de imagine in Romania. Fotbalistul va avea la dispozitie, pentru deplasarile sale, un avion luxos, de dimensiuni mici, cu patru locuri si mobilier rabatabil din piele. Adrian Mutu resimte din plin efectele scandalului "pastila de slabit", el asteptand cu sufletul la gura sentinta privind perioada de suspendare, scrie Click.


Andrei Gheorghe a scapat de inchisoare. Vedeta a gasit o solutie prin care sa scape de acuzatiile politistilor de circulatie, care i-au intocmit un dosar penal ca urmare a faptului ca a refuzat sa mearga la INML pentru analizele de sange, dupa ce a fost implicat intr-un accident. Surse apropiate anchetei ne-au marturisit ca purtatorul de cuvant al ministrului Finantelor aproape ca si-a rezolvat problemele cu legea, in ciuda faptului ca autoritatile au anuntat ca acesta va fi trimis in judecata. Concret, femeia luata cu ambulanta dupa tamponarea pe care vedeta a provocat-o la data de 9 a acestei luni nu a depus plangere. Ca urmare, accidentul provocat de Gheorghe nu este unul cu ranire, iar in aceste conditii, potrivit legii, recoltarea de probe biologice nu este obligatorie, scrie Cancan.


de Mihai Cimpoesu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.