Ultima oră

Provincialii lucreaza cu 20 de viori la albumul nou

Iulia Crețu
19 feb 2010 671 vizualizări
Suna... superb , ne-a dezvaluit solistul Ionut Ungureanu u noul material discografic, ceva mai rock, va iesi pe piata in primavara

Trupa "Provincialii" este din nou in studioul de inregistrari si promite ca in primavara sa aduca fanilor un nou material discografic. Ca si pe albumul precedent, "Chitara Maita", trupa va inregistra tot impreuna cu Taraful de la Chisinau, insa stilul mai fi un pic mai rock, mai clasic, decit la precedenta colaborare, fara a se renunta la temele folclorice. Imprimarea se face la Chisinau, acolo unde trupa lucreaza de aproape o luna de zile. "Vom folosi la imprimari 20 de viori. Suna... superb. Sper sa terminam de imprimat pina pe 15 martie, apoi albumul sa apara intr-o luna. Este vorba despre 11 piese. Numele albumului nu l-am stabilit, dar e atit de frumos, incit fiecare piesa merita sa dea titlul albumului", ne-a declarat Ionut Ungureanu, solistul trupei "Provincialii". Trupa si-a schimbat si managerul, lucrind in prezent cu Radu Groza, si avind aspiratii si pentru piata muzicala de dincolo de hotare. "Avem doua piese pretabile si pentru afara, una in limba romana, alta in limba engleza", a completat artistul originar din orasul Marasesti. De altfel, in 2011, "Provincialii" implinesc 9 ani de existenta si vor iesi pe piata cu un album "best of" care va contine cele mai cunoscute piese atit pop-rock, dar si dintre cele de inspiratie folclorica. Pina la finalizarea albumului nou, "Provincialii" vor fi scumpi la vedere, avind programat un singur concert, pe 4 martie, in orasul Buzau. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.