Ultima oră

Inca 15 posturi libere pentru soldati

Raluca Manolache
19 feb 2010 1297 vizualizări
Tinerii care doresc sa imbrace haina militara au acum ocazia. 15 militari care se afla deja in bazele date ale Biroului de Informare, Recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal (CMZ) Vrancea vor avea sansa sa intre in Armata si se vor alatura altor sapte tineri care au ales arma auto si care au trecut de probele sustinute in ianuarie 2010.

La aceasta ultima selectie au participat 29 de candidati, insa doar 11 au trecut cu brio de probe. "La nivelul judetului Vrancea s-au aprobat 15 locuri de soldati si gradati voluntari care vor fi selectionati din cei care au fost in baza de date a Biroului de Informare Recrutare. Acestia vor fi selectionati in functie de mediile obtinute la examenul de selectie si de noile optiuni manifestate in cadrul discutiilor pe care le-am avut cu acestia", a mentionat lt. col. Aurelian Chelaru, seful Biroului de Informare, Recrutare. Selectia pentru cele 15 posturi libere din unitatile militare din Focsani, dar si din afara municipiului urmeaza sa se desfasoare la centrul zonal de selectie si orientare Cimpulung Moldovenesc. Cei care vor deveni soferi in armata sau isi vor desfasura activitatea in infanterie, rachete antiaeriene, aparare NBC, logistica ori pompieri vor incepe pregatirea la 1 martie. Acestia vor participa la prima serie de pregatire pe anul acesta. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 21 ore, 52 minute, 47 secunde
pompieri in cadrul MAPN sau la ISU??????nu imi. este clar. se poate un raspuns?
, acum 739370 zile, 21 ore, 52 minute, 47 secunde
dar de ce nu se poate inscrie mai multi? am fost la ei si zic ca nu sunt locuri???
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.