Ultima oră

Gica Duta se intoarce la Directia Silvica

Ciprian Fânaru
19 feb 2010 3091 vizualizări
Acesta vine pe o functie de conducere, dupa un scurt sejur la Ocolul Silvic Gugesti

Fostul subsecretar de stat din Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), Gica Duta, a revenit la Directia Silvica (DS) Focsani, de data aceasta pe un post de conducere. Singurul doctor in silvicultura din institutie face acum echipa cu actualul director, liberalul Petrica Tudosa. Acesta si-a respectat promisiunea de a-i gasi o functie pe masura pregatirii si experientei. Desi zvonurile il dadeau ca sef al departamentului Plan Personal, scaunul pe care fostul demnitar il va ocupa nu este momentan batut in cuie. "Este adevarat ca de pe data de 8 februarie am revenit la Directia Silvica. In urma reorganizarii care se preconizeaza, se va stabili exact ce post voi ocupa in cadrul institutiei, pina acum doar s-a discutat despre acest aspect", ne-a declarat silvicultorul, care spune ca relatiile cu actuala conducere a Directiei sint bune. "Ma inteleg foarte bine cu domnul Tudosa, doar am lucrat o viata impreuna. Nu este nici un fel de problema", sustine fostul sef de la Paduri. Acesta spune ca nu este esential ce post va ocupa in organigrama si ca poate face fata oricarei functii. "La experienta pe care o am in cei 32 de ani de silvicultura pot sa ma ocup de oricare dintre sarcinile din cadrul institutiei. Am vrut sa fiu alaturi de conducerea Directiei in aceasta perioada mai dificila, pentru ca impreuna sa depasim problemele cu care ne confruntam", a specificat Gica Duta. Dupa ce a coordonat activitatea Regiei Nationale a Padurilor (RNP) timp de opt luni din postul de la minister, Duta fusese "exilat" in ultima perioada la departamentul de fond forestier de la Ocolul Silvic Gugesti. Intre aventurile de la Bucuresti si Gugesti, pesedistul Duta a ocupat pentru scurt timp si postul de sef de ocol la Ocolul Silvic Focsani. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 20 ore, 6 minute, 1 secunda
Acolo ii este locul este singurul care poate scoate directia silvica vrancea din groapa in care este stie ce face este cel mai experimentat om din tara in silvicultura ,nu spun eu ce functia pe care o citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.