Ultima oră

POLITICA:Rodica Nassar: Cristian Diaconescu nu mai candideaza la sefia PSD; Diaconescu: Candidez! Exista posibilitatea de a candida si pe alta functie

Ziarul de Vrancea
17 feb 2010 428 vizualizări
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu isi retrage candidatura pentru functia de presedinte al partidului si va candida la functia de prim-vicepresedinte al partidului, a anuntat marti vicepresedintele PSD Rodica Nassar, citata de Agerpres.


Tot marti presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a anuntat ca doreste sa isi restranga prezenta la anumite activitati ale partidului, renuntand astfel la atributiile conferite de functia de presedinte de onoare al formatiunii. El a spus ca s-ar putea retrage si din Congresul PSD.


Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a anuntat, luni, ca a decis sa nu mai candideze la functia de presedinte al partidului, pentru ca nu doreste sa participe la "un circ prost scris".


Diaconescu: Categoric candidez


Cristian Diaconescu a declarat, in aceeasi seara, la "Vorbe grele" (Antena 2), ca va candida, insa nu exclude posibilitatea ca aceasta candidatura sa fie pentru o alta pozitie.


"Voi candida! Am obosit sa spun cat ma irita discutiile in numele meu si cei care imi anticipeaza deciziile... Exista posibilitatea de a candida pe alta functie. Da, ca varianta de lucru, da, exista posibilitatea", a declarat Diaconescu.



de D.G.; I.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.