Ultima oră

Certurile la Ambulanta, sanctionate prin regulament

Raluca Manolache
17 feb 2010 619 vizualizări
Scandalurile intre salariati nu sint acceptate la Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Vrancea, iar cei care uita aceste directive risca si sanctiuni pe linie profesionala

Acest lucru l-au patit patru angajati care s-au ciondanit si si-au adresat unele cuvinte mai putin decente in timpul serviciului. Drept urmare, managerul Ambulantei, dr. Cristian Onia, a decis sa ii sanctioneze. Acestia fie au primit un avertisment scris, s-au trezit cu salariul diminuat, fie au fost suspendati citeva zile de la munca, potrivit Codului Muncii. Pentru a preveni incidentele de acest gen regulamentul intern a fost modificat la sfirsitul anului trecut. "Au fost niste scapari care, probabil, la momentul respectiv nu au putut fi prevazute. Atita timp cit ne-am confruntat cu anumite situatii am vazut necesar modificarea regulamentului", s-a limitat sa declare Cristian Onia. De asemenea, angajatilor li se interzice sa se prezinte la munca sub influenta alcoolului sau a altor substante care dau un efect asemanator. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.