Ultima oră

POLITICA:Ion Iliescu se retrage din toate functiile pe care le detine in PSD

Ziarul de Vrancea
16 feb 2010 474 vizualizări
Conform www.realitatea.net presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru cotidianul.ro, ca simbata, la Congresul PSD, o sa le aduca la cunostinta colegilor de partid hotarirea sa de a se retrage.

"Ma ingrijoreaza ca este saminta de subminare a unitatii partidului si de spargeri periculoase", a spus Iliescu.

Dupa anuntul lui Adrian Nastase ca se retrage din cursa pentru sefia PSD, astazi vine un alt anunt surpriza. Ion Iliescu a declarat, pentru cotidianul.ro, ca renunta la functiile pe care le detine in partid.


"Am decis să mă retrag din orice functie executivă si de partid. La varsta mea de 80 de ani, mă gandesc să-mi cantăresc mai bine timpul liber in favoarea reflectiei si a scrisului. Dacă cineva mai are nevoie de un sfat de la mine, asta e altceva", a spus Ion Iliescu.


Iliescu s-a aratat ingrijorat de turnura pe care urmează să o ia PSD-ul, odată cu modificările de statut propuse. "Discutiile pe marginea statutului riscă să transforme partidul intr-o grupare de grupuri care se luptă intre ele, iar asta este o sămantă de slăbire politică si organizatorică a partidului si de spargeri ireparabile. Este periculoasă pentru unitatea partidului. Am exprimat acest lucru foarte explicit, ieri, in cadrul CEx, dar nu prea au fost receptivi membrii CEx la agrumentele mele. Ă’sta este un argument in plus care mă determină să regandesc prezenta mea", a explicat Iliescu.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.