Ultima oră

LIFE: Faze Tari 15.02.2010

Ziarul de Vrancea
15 feb 2010 422 vizualizări
O vila din Detroit costa un dolar; A imbratisat aproape 8.000 de persoane de Valentine's Day; A primit 3.000 de lire pentru ca si-a prins degetele intr-o cutie postala; Cea mai mare clatita din lume are 700 de kilograme si 30 de metri patrati

Traditii bizare in Rusia la "Saptamana clatitelor". "Saptamana clatitelor" (Maslenitsa) se incueie duminica in Rusia, iar la final, in diverse colturi ale tarii, au loc tot felul de ceremonii, unele mai bizare decat altele.Pe langa dansuri traditionale, rusii mai au diverse competitii. Spre exemplu, in Suzdal, barbatii participa la concursuri de batai cu perne, iar altii se catara pe stalpi, in picioarele goale sau chiar purtand numai chiloti, desi afara e foarte frig. Femeile sunt mai cuminti. Ele poarta costume traditionale si danseaza, iar cei mai mici se infrupta cu clatite si se dau cu sania. Integral in Libertatea.


A imbratisat aproape 8.000 de persoane de Valentine\'s Day. Un american din Las Vegas a intrecut recordul mondial la imbratisat, cu ocazia Valentine\'s Day. El a imbratisat 7.777 de persoane in 24 de ore. Jeff Ondash, in varsta de 51 de ani, s-a imbracat in costumul alter-ego-ului sau, Teddy McHuggin, si a intrecut recordul de imbratisari oferite intr-un timp cat mai scurt, in noaptea de sambata spre duminica. "Dupa ce imbratisezi pe cineva, ei pleaca de langa tine zambind. Se spune ca un mar pe zi tine doctorul departe. O imbratisare pe zi - e doar distractiv", a afirmat Ondash. Integral in Libertatea.


O vila din Detroit costa un dolar. O vila eleganta, cu doua etaje, situata intr-o suburbie a orasului american Detroit, a fost pusa in vanzare cu numai 1 dolar. Daca nimeni nu o va cumpara pana la 31 mai, casa va fi demolata. Vila cocheta pusa in vanzare este situata in suburbia Taylor si a fost construita in 1926. A fost abandonata dupa ce ultimul proprietar nu a mai putut sa-si achite ratele la banca. Proprietarul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, o cumparase cu ajutorul unui imprumut bancar pe care nu l-a mai putut returna din cauza crizei. Autoritatile locale au cumparat-o, anul trecut, cu suma de 76.415 dolari. Integral in Click.


Cel mai mare iepure din lume are 20 de kilograme. Ca pui al celui mai mare iepure din lume, era de asteptat ca Ralph sa fie un urmas destoinic. La doar 12 luni, el cantareste deja mai mult decat avea mama sa Amy, la maturitate - aproape 20 de kilograme. "Este foarte mare si nu realizezi asta decat daca il iei in brate", a marturisit Pauline Grant stapana iepurasului. "Costa destul de mult intretinerea unui animal atat de mare insa spre norocul nostru, Ralph este renumit in zona si toti vecinii ii aduc de mancare", a mai spus femeia ce locuieste in Sussex (Marea Britanie). Integral in Click.


Cea mai mare clatita din lume are 700 de kilograme si 30 de metri patrati. Cea mai mare clatita ruseasca din lume, cu greutatea de 700 de kilograme si cu o suprafata de 30 de metri patrati, a fost fabricata la Sevastopol. Clatita ruseasca a fost gatita de angajati ai unor companii comerciale si de marinarii Flotei ucrainene. Recordul a fost inregistrat de catre reprezentantii Guiness Records. Dupa cantarirea oficiala, clatita va fi taiata si impartita marinarilor de pe navele flotei ucrainene. Clatitele rusesti sunt rotunde, aurii si au in compozitie oua, lapte si unt. Integral in Cancan.


A primit 3.000 de lire pentru ca si-a prins degetele intr-o cutie postala! Un postas a primit 3.000 de lire despagubire de la proprietarul unei cutii postale in care si-a prins degetele. Postasul a cerut despagubiri deoarece un astfel de accident l-ar fi impiedicat sa mai joace darts! Dennis Coleman in varsta de 52 ani este postas dar si un impatimit al jocului darts, el participa la diverse concursuri locale si de cele mai multe ori iese invingator. Acesta este si motivul pentru care a cerut despagubiri dupa ce si-a prins degetul mjlociu de la mana dreapta in cutia postala, in timp ce isi facea meseria. Coleman a spus ca un astfel de accident l-ar impiedica sa mai castige bani si trofee de la concursurile locale. Acum Coleman este mai bine, participa deja la concursuri si a primit si 3.000 lire de la proprietarul cutiei postale buclucase. Integral in Cancan.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.