Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete 15.02.2010

Ziarul de Vrancea
15 feb 2010 446 vizualizări
Mindruta: "Sexul este supraevaluat"; Dan Balan a agatat-o pe fata lui Nutu Camataru; Robert Pattinson uraste vaginele; Paris Hilton, beata moarta, la Carnavalul de la Rio

Mariei Dragomiroiu ii era rusine cu fiul ei vitreg. Moartea lui Catalin Radu Mihu, fiul vitreg al Mariei Dragomiroiu, ascunde o poveste extrem de romantata. Tanarul de 28 de ani, care a decedat sambata seara, la Targu Jiu, se pare in urma unui infarct, era renegat de tatal sau, impresarul Bebe Mihu, care nici macar nu va veni la inmormantarea acestuia. Catalin nu a avut niciodata o relatie buna cu tatal lui sau cu mama sa vitrega. Rezultat in urma unei relatii a impresarului cu Geta Blondea, o fosta dansatoare din ansamblul "Doina Gorjului", cu origini tiganesti, Catalin a fost tot timpul un rebel, scrie Libertatea.


Paris Hilton, beata moarta, la Carnavalul de la Rio. Paris Hilton a fost surprinsa intr-o ipostaza care nu-i face cinste in timpul unei petreceri din cadrul Carnavalului de la Rio. Mostenitoarea imperiului imobiliar a petrecut Ziua Indragostitilor alaturi de iubitul ei unde a luat parte la o petrecere organizata de o marca de bere pe care Paris o promoveaza. Starleta parea a fi intr-o stare avansata de ebrietate si a facut show pentru cei prezenti la petrecere, scrie Cancan.


Mindruta: "Sexul este supraevaluat". Detinatorul unei licente de pilot, Lucian Mindruta a declarat in cadrul emisiunii "Dincolo de aparente", de la Antena 2, ca zborul este mult mai "incitant" decat sexul. "Sexul este supraevaluat, zborul este mult mai incitant. Aviatorii nu vorbesc despre sex pentru ca sunt convinsi ca exista ceva mai bun de atat", a declarat Mindruta. De asemenea, prezentatorul a tinut sa precizeze ca il asteapta in viitoarea sa emisiune, de tip late night show, pe Florin Calinescu, unul dintre criticii sai. Integral in Libertatea.


Cheeky Girls au socat la un show tv pentru ca erau prea imbracate. Gemenele romance de la Cheeky Girls participa la ultima editie a concursului Britain\'s Got Talent. De data aceasta nu canta, ci danseaza. Urat, ciudat, chiar socant. Asa a fost descris numarul romancelor, care au fost insotite de verisorul lor, Darius. Juriul de la competitia tv a declarat aceasta editie, potrivit revistei britanice People, drept "un show al ciudatilor". Printre toti bizarii se regasesc oameni care arata cat de mult si bine ragaie, o familie de preoti sau cine stie ce alti concurenti ciudati. Ai putea sa ai, astfel, impresia ca Gabriela si Monica Irimia sunt chiar... normale. Integral in Libertatea.


Andreea Esca: "Fiica mea e asistenta ideala". Andreea Esca se reface la domiciliu dupa operatia suferita la Viena, cand i-au fost montate suruburi de titan la genunchi. Andreea Esca inca nu a scapat de amintirea accidentului de pe partia de ski de la Poiana Brasov, de acum doua saptamani, in urma caruia s-a ales cu piciorul fracturat. Crede ca daca ar fi fost mai vigilenta ar fi putut sa evite ciocnirea cu barbatul care se dadea cu placa, iar acum n-ar mai fi zacut in pat. Integral in Click.


Dan Balan a agatat-o pe fata lui Nutu Camataru. Toata crema lumii mondene a Capitalei si nu numai a tinut sa fie prezenta la concertul senzational sustinut de Dan Balan, sambata seara, in clubul Bamboo. Recitalul moldoveanului a inceput in jurul orei 02.30, clientii grabindu-se sa-si ocupe locuri cat mai aproape de scena. Artistul a interactionat permanent pe parcursul spectacolului cu asistenta si s-a oprit de mai multe ori la o bruneta, Mihaela, cunoscuta in oras ca fiind fata de suflet a lui Nutu Camataru. Dan Balan si Mihaela s-au complimentat reciproc si chiar au dansat lasciv pe scena, spre deliciul celor prezenti. Dupa terminarea concertului, fata lui Nutu Camataru a mers direct la artist pentru a sta de vorba cu el. "Ce nu au reusit oameni importanti, sa uneasca Romania cu Moldova, a reusit Mihaela a lui Nutu. Eu apreciez arta lui Dan Balan, vocea, privirea hotarata si nebuneala lui, la fel ca a mea". Integral in Cancan.


Robert Pattinson uraste vaginele. Actorul din Twilight, Robert Pattinson, a pozat alaturi de un harem de femei dezbracate, pentru coperta revitei Details. Ai crede ca experienta a fost una pe placul actorului, dar, dupa spusele sale, sedinta foto a fost un adevarat calvar. De ce? Pentru ca Pattinson are o repulsie fata de...vagine. "Urasc vaginele! Sunt alergic la ele! Nu eram pregatit pentru o sedinta foto de 12 ore alaturi de femei dezbracate. Nu aveam nicio idee ce sa le spun acelor fete. Slava Domnului ca eram mahmur!", s-a plans Robert Pattinson, cand a fost intrebat de sedinta foto, scrie Click.


Cristina Spatar a adus ursitoare la botezul copilului. Regina R&B si sotul ei, Alin Ionescu, i-au facut, sambata, fiulului lor, Albert Cristian, in varsta de patru luni, un botez demn de un print la Palatul Stirbey. Bebelusul a stat si el la petrecere - care i-a costat pe parinti aproape 100.000 de euro - pana la patru dimineata, fiind pazit non-stop de bodyguarzi. Botezul lui Albert Cristian, baietelul de patru luni al Cristinei si al sotului ei, omul de afaceri Alin Ionescu, a uimit pe toata lumea prin fast si opulenta. Sfidand criza, parintii micutului au aruncat pur si simplu cu banii, cheful de sambata seara de la Palatul Stirbey costandu-i aproape 100.000 de euro. Intregral in Click.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.