Ultima oră

Omorita sub acoperisul plin de zapada

Ziarul de Vrancea
15 feb 2010 801 vizualizări
Tinara din comuna Vrincioaia si-a gasit sfirsitul dupa ce a suferit o fractura de coloana vertebrala provocata de darimarea acoperisului grajdului, ingreunat de zapada u femeia era casatorita si avea o fetita

O tinara din comuna Vrincioaia a fost victima unui stupid accident produs vineri dupa amiaza. Femeia a avut parte de o moarte groaznica, dupa ce acoperisul gradjului pentru animale s-a prabusit peste ea sub greutatea imensa a zapezii cazute in ultimele zile, timp in care judetul nostru s-a aflat sub incidenta codului galben. Incidentul a avut loc in timp ce Daniela Savin, de 31 de ani, a mers in staul sa hraneasca animalele. Echipa operativa a politiei a constantat ca acoperisul a cedat datorita acumularii de zapada. Pina sa vina ambulanta, disperati, satenii au taiat stratul gros de zapada intarita si grinzile cladirii cu drujbele pentru a scoate femeia de sub darimaturi. Echipajul de pe ambulanta a constatat insa decesul acesteia, cu toate ca au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproximativ 30 minute. Se pare ca femeia a suferit o fractura de coloana vertebrala care i-a fost fatala. "Tinara a mers intr-un grajd, s-a urcat in pod, a dat jos nutret pentru animale, iar cind a coborit s-a prabusit acoperisul peste ea. Sotul era in curte, cu alte treburi si a nu a vazut incidentul. Vecinul sau a observat acoperisul cazut, dupa vreun sfert de ora. Au taiat cu drujba niste grinzi si au scos-o. Au chemat ajutor, au dus-o cu un Jeep pina in fata dispensarului, de unde a preluat-o ambulanta. Din pacate, femeia deja murise. Sotul este padurar, dinsa lucra la magazin in Plostina si aveau o fetita in clasa a sasea. Era o familie cu stare, care nu merita un asemenea necaz", ne-a spus Vasilica Rosca, viceprimarul comunei Vrincioaia. Ironia sortii face ca sora victimei sa fi murit recent ca urmare a unei suferinte provocate de leucemie. In urma cu citeva zile, tot din cauza greutatii zapezii, la Vrincioaia s-a prabusit si o sala de sport din centrul comunei, la putin timp dupa ce elevii au termiant orele de curs. In urma precipitatiilor cazute saptamina trecuta, in comuna montana stratul de zapada depaseste pe alocuri jumatate de metru, iar ploaia cazuta in ultimele zile a facut ca omatul sa fie mult mai greu. Pompierii sfatuiesc cetatenii sa curete in mod regulat zapada de pe acoperisuri pentru a preintimpina astfel de incidente cauzate de acumularile de zapada. (Dan CHIRIAC, Eduard POPESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.