Ultima oră

LIFE: Faze Tari 13.02.2010

Ziarul de Vrancea
13 feb 2010 620 vizualizări
Vestea ca e bunic l-a scos din coma; A scapat cu viata dupa ce s-a luptat cu un rechin; Obligat sa manance excremente pentru ca a purtat papuci, iar barbatul gravid va naste pentru a treia oara

Omul fara chip. O afectiune necunoscuta i-a deformat fata unui portughez. Chipul lui Jose Mestre, un barbat de 51 de ani, care traieste in Lisabona, Portugalia, a devenit atat de grotesc si diform din cauza unei excrescente uriase, care se mareste continuu, incat oameniil- au numit "omul-elefant" sau "omul fara chip", scrie Libertatea.


Vestea ca e bunic l-a scos din coma. David Russel, un britanic aflat in coma de aproape doua saptamani dupa ce a cazut de pe casa, si-a revenit in mod surprinzator. Barbatul, in varsta de 60 de ani, a deschis ochii si a inceput sa reactioneze la ce se intampla in jurul lui dupa ce a aflat de la sotia lui, Helen, ca intre timp a devenit bunic pentru prima oara, scrie Cancan.


A scapat cu viata dupa ce s-a luptat cu un rechin. Un surfer australian, care a fost atacat de un rechin tigru de 1,6 metri, a reusit sa scape cu viata dupa ce s-a luptat cu acesta si l-a lasat stirb. Paul Welsh, in varsta de 46 de ani, sustine ca a fost apucat de picior, ieri, pe plaja Mona Vale de un rechin care a incercat sa-l traga in larg. "M-am apucat de o stanca si m-am tinut bine, in timp ce rechinul ma tragea de picior. Pana la urma am invins eu", a marturisit surferul, precizand ca in lupta sa cu pestele marin l-a lasat pe acesta fara un dinte, scrie Libertatea.


Obligat sa manance excremente pentru ca a purtat papuci. Un indian din satul Tamil Nadu a fost pedepsit crunt, zilele trecute, pentru ca a purtat papuci de fata cu niste oameni mai bogati decat el. Prin fata caselor celor bogati, saracii trebuie sa se descalte, iar daca merg pe bicicleta, sa se dea jos si sa umble in liniste, cu capul plecat. In anul 2010 se intampla astfel de lucruri intr-un colt de lume parca uitat de timp, scrie Libertatea.


A stat gol in gheata 112 minute! Un chinez a reusit o performanta iesita din comun. Chan Caimin, in varsta de 53 de ani, a intrat in Guinness Book, dupa ce a stat complet dezbracat intr-o cutie imensa plina cu gheata, timp de 112 minute. Evenimentul a avut loc in localitatea Mudanjiang, din nordul Chinei. Pentru a stabili ineditul record, chinezul s-a antrenat incepand din anul 1989, scrie Cancan.


Barbatul gravid va naste pentru a treia oara. Thomas Beatie, americanul din Oregon, va naste pentru a treia oara. Transexualul, care a adus pe lume o fetita in 2008 si un baietel in 2009 nu se opreste din facut copii. Americanul, care s-a nascut femeie si a purtat numele Tracy, si-a facut mai multe operatii si a urmat tratamente hormonale pentru a deveni barbat. S-a si casatorit cu o femeie, Nancy, dar in 2007 a hotarat ca vrea sa aiba copii, asa ca a intrerupt tratamentele si a profitat de faptul ca nu-si extirpase uterul. Potrivit New York Post, Beatie a ramas, de atunci si pana in prezent, insarcinat de trei ori, cu sperma unui donator, noteaza Libertatea.


Marea Britanie: 100 de ani de Alfa Romeo sarbatoriti printr-o parada de Cartea Recordurilor. Pentru a marca 100 de ani de la fabricarea primului automobil Alfa Romeo, proprietrarul unui dealership din Marea Britanie a doborat recordul mondial pentru cea mai mare parada de masini ce apartin aceluiasi producator. Pentru a reusi acest lucru proprietarul a adunat 312 masini ce au participat la defilare, noteaza AutoDigest.ro



de Mihai Cimpoesu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.