Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete 13.02.2010

Ziarul de Vrancea
13 feb 2010 499 vizualizări
Oana Zavoranu a suferit o "operatie" de schimbare de sex; Iulia Vantur l-a "dezvirginat" pe Marius Moga; Marius Nedelcu isi petrece Valentine's Day alaturi de rusoaice, iar Fratele lui Ilie Nastase, despre divort: "Daca e dobitoc, asa sa moara"

Dragoº Dolănescu: "Fratele meu nu a mai plătit nimic". La aproape un an de la moartea lui Ion Dolănescu, urmaºii acestuia se află in plin război pentru moºtenire. MarÃi, Dragoº ºi Ionuà vor fi din nou faÃă in faÃă, la tribunal. înainte de a ajunge in Ãară din Costa Rica, Dragoº aruncă o nouă săgeată către IonuÃ, acuzandu-l că a transformat chiar ºi inmormantarea tatălui lor intr-o afacere, scrie Libertatea.


Iulia Vantur l-a "dezvirginat" pe Marius Moga. Compozitorul ne-a declarat ca din anul 2000 pana in 2007, cand a devenit iubitul blondei, nu s-a bucurat deloc de viata, stand numai inchis in studioul de inregistrari. Marius Moga este, la ora actuala, unul dintre cei mai valorosi compozitori din industria muzicala autohtona, statut pentru care insa a trebuit sa-si sacrifice o mare parte din viata. Mai exact sapte ani, in care nu a colindat cluburile de noapte si nici nu s-a plimbat sub clar de luna cu fetele, stand inchis in studioul de inregistrari pentru a compune si a-si face un nume pe piata. Devotamentul absolut al lui Moga fata de munca a fost zdruncinat doar de aparitia Iuliei Vantur in viata lui, in anul 2007, moment de cotitura pentru artistul care a realizat ca bucuria ii poate fi adusa si de altceva in afara de muzica, scrie Cancan.


Marius Nedelcu iºi petrece Valentine\'s Day alături de rusoaice. Marius Nedelcu are program special de Valentine\'s Day! Artistul va pleaca in Rusia in acest weekend, insă nu condiÃionat de motive amoroase ci de două concerte pe care acesta le va susÃine la Moscova ºi la Sankt Petersburg, anunÃă AgenÃia de Presă Mondenă. Marius Nedelcu se numără printre invitaÃii speciali ai seriei de evenimente Love Radio Festival, care se desfăºoară in acest weekend la Moscova ºi Sankt Petersburg, artistul pregătind o coregrafie specială pentru acest eveniment alături de echipa sa de dansatori, scrie Click.


Fratele lui Ilie Năstase, despre divorÃ: "Dacă e dobitoc, aºa să moară". Costică Năstase (76 de ani), fratele fostului jucător de tenis, a rămas fără replică imediat cum a auzit că Amalia ºi Ilie vor să divorÃeze. "Eram in casa surorii noastre cand am aflat ºi nu-mi venea să cred că Ilie va divorÃa. Am rămas interzis", a fost prima reacÃie a lui Costică. Vădit marcat de această ºtire neplăcută, Costică Năstase a izbucnit la adresa fratelui său: "Păi, ce poÃi să mai spui cand auzi aºa ceva... Dacă fratele meu e dobitoc, atunci aºa o să moară, dobitoc. Mi-am dat seama că lucrurile nu mergeau prea bine intre ei incă de la Crăciunul trecut, cand m-au invitat la masă. Nu s-au certat de faÃă cu mine, dar era clar că ceva s-a intamplat. Atmosfera a fost apăsătoare". Integral in Libertatea.


Oana Zavoranu a suferit o "operatie" de schimbare de sex. Cand vine vorba despre televiziune, imaginatia Oanei Zavoranu nu are limite. Joi dupa-amiaza, aceasta a filmat promoul noii sale emisiuni de la OTV, "Vreau sa ma razbun!". Daca pentru spoturile anterioare si-a dus echipele de filmare pe strazile Bucurestiului vechi sau in cimitir si a mizat pe o imagine extrem de sexy si provocatoare, de data aceasta a reusit sa socheze pe toata lumea, scrie Cancan.


O zi din viaÃa lui Connect-R. Face furori cu piesa "Murderer" in topuri ºi este un artist de care are priză la public, motiv pentru care l-am invitat pe Connect-R să apară la "O zi cu o vedetă", rubrică pe care o puteÃi vedea in fiecare weekend in exclusivitate pe Libertatea.ro. Connect-R, pe numele adevărat ªtefan Mihalache, este un tip foarte simpatic ºi a acceptat ca reporterul să petreacă să stea o zi alături de el, dar ne-a spus din start că va avea foarte mult de muncă la studioul pe care tocmai l-a redecorat.


N\'doye face urat in cluburi: "Sa v-o trag!" "Cainii" s-au intors in Bucuresti din cantonamentul pe care l-au efectuat in Turcia si asta s-a vazut imediat si in viata de noapte a Capitalei. Cel mai bucuros de incheierea stagiului de pregatire centralizata a fost Ousmane N\'doye. Imbracat in stilul sau caracteristic, senegalezul a "evadat", la doar cateva ore de la aterizarea in Romania, in clubul Princess din Regie, impreuna cu coechipierul Marius Alexe si cu inca un prieten. "Am liber, nu-mi pasa ca e presa aici", a strigat africanul la sosire. Dupa ce a dansat si a sorbit din priviri cateva domnisoare, N\'doye s-a dus glont spre o fata de culoare cu forme apetisante, care era nimeni alta decat verisoara sa, noteaza Cancan.


Ilinca Vandici: «Marica m-a cucerit cu zambetul». Prezentatoarea a mărturisit că a fost atrasă de dantura perfectă a atacantului lui Stuttgart. Nici faima, nici contul din bancă nu au impresionat-o pe Ilinca Vandici atunci cand a venit vorba de iubitul ei, Ciprian Marica. Fotbalistul a dat-o gata cu... dinÃii perfecÃi pe care ii are! Ciprian Marica (24 de ani) are lipici la femeile din show-bizz-ul autohton. Ultima cucerire a atacantului de la Stuttgart, vedeta Antenei 2, Ilinca Vandici, in varstă de 23 de ani, a dezvăluit cum a cedat farmecelor tanărului sportiv, scrie Click.



de Mihai Cimpoesu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.