Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
13 feb 2010 715 vizualizări
Ministiri din judet

Urmarit national prins la Ruginesti


Politistii din comuna Ruginesti au reusit ieri sa puna mina pe un urmarit national care se ascundea in propriul sat. Alexandru Toader, 63 ani, din localitate, era dat in urmarire nationala deoarece se sustragea de la executarea unei pedepse de un an inchisoare si plata unei amenzi in valoare de 1.000 lei pentru comiterea infractiunii de "taiere ilegala de arbori". Barbatul urmeaza sa ajunga la Penitenciarul Focsani. (R. M.)


Minore plecate de la din centru


Trei minore au disparut de la Modulul Familial din Panciu, dar au fost gasite in scurt timp de politisti. C.I., de 15 ani, A.F., de 17 ani, ambele din comuna Dumitresti, si A.G., de 15 ani, din comuna Ruginesti, au plecat de la scoala pentru o mica plimbare. în urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca minorele se aflau pe raza comunei Dumitresti, la locuinta matusei uneia dintre ele. Acestea urmeaza sa revina la Panciu. (D. C.)


Tigari confiscate "pe surse"


Politistii vrinceni au confiscat ieri alte pachete de tigari de contrabanda. Astfel, in baza unor informatii primite "pe surse", lucratorii din cadrul Politiei Odobesti au executat o perchezitie la domiciliul unui localnic de unde au fost ridicate in vederea confiscarii 436 pachete tigari de diferite marci care aveau timbru rusesc sau chiar erau netimbrate. Barbatul a fost sanctionat contraventional. De cind s-au scumpit tigarile produse legal, tutunul de contrabanda din est a invadat realmente piata. (D. C.)


Doua proiectile gasite la fier vechi


Pirotehnistii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au ridicat ieri alte doua proiectile de la un centru de colectare a fierului vechi din Adjud. Munitia a fost descoperita de muncitori in timpul procesului de sortare a fierului vechi. Bombele neexplodate au fost ridicate de pirotehnisti in vederea distrugerii controlate in poligonul din Ciuslea. (D. C.)


Nanesti: Au furat de la vecini ce le-a picat in mina


Doi tineri din Nanesti vor fi judecati pentru mai multe furturi comise in primavara anului trecut, prejudiciul total pus in sarcina acestora fiind de peste 16 mii de lei. Potrivit rechizitoriului, Gheorghe Florin Petcu, de 18 ani, si Daniel Alexandru Banu, de 19 ani, luau din gospodariile si casele vecinilor ce le cadea prin mina, de la unelte, scule, dar si aparatura de uz casnic. Tinerii au plecat de la un pagubit si cu un aragaz, sau cu cratitele din bucatarie. La una dintre partile vatamate tinerii au taiat chiar si cablul de alimentare cu energie electrica, pentru a putea opera mai bine. In afara de furtul calificat, Banu va fi judecat si pentru port de arma alba, dupa ce s-a stabilit ca la unele dintre fapte a fost inarmat cu o baioneta. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.