Ultima oră

LIFE:Ilie si Amalia Nastase arunca o bomba: Divortam!

Ziarul de Vrancea
12 feb 2010 617 vizualizări
Lovitura de teatru in lumea buna. Fostul mare tenismen Ilie Nastase (63 de ani) si sotia lui, Amalia (34 de ani), au decis sa divorteze!

Cei doi s-au cununat civil in vara lui 2003, la Paris. Idila lor incepuse in 1996, la concertul sustinut de Sting in Romania. A fost dragoste la prima vedere, iar de atunci au fost nedespartiti. In vara lui 2004 (la aproape un an de la oficializarea relatiei), sotii Nastase s-au cununat si religios, tot la Paris. Nunta a fost grandioasa, pe lista invitatilor figurand, printre multi altii, Omar Sharif, Alain Delon, Nadia Comaneci, Ion Tiriac, Gheorghe Hagi sau John Mcenroe. Sotii Nastase au impreuna doua fetite, Alessia (6 ani) si Emma (3 ani). De dragul lor au hotarat acum sa anunte divortul exclusiv prin intermediul redactiei CANCAN! Vor ca astfel sa ucida din fasa orice speculatie. Si ca sa le respectam dorinta, vom publica integral declaratia lor, fara alte comentarii. Sotii Nastase marturisesc asadar ca: "Datorita zvonurilor aparute in ultima perioada si pentru a evita speculatiile de presa ce pot aparea, am hotarat sa divulgam noi pasul pe care am hotarat sa-l facem. Desi inca de la inceput nimeni nu dadea nicio sansa relatiei, nu am dat nicio secunda atentie parerii altora si, in cativa ani, am constituit impreuna o echipa pe care toata lumea o admira, ajutandu-ne unul pe altul, imprumutand unul de la altul calitati, bazandu-ne unul pe altul. De-a lungul acestor ani am trecut prin momente foarte fericite, dar si foarte grele cateodata si faptul ca am fost uniti ne-a ajutat sa trecem cu bine peste toate incercarile. Cea mai mare realizare a noastra ca si cuplu o reprezinta doua minuni divine, Alessia si Emma, care sunt cele mai importante fiinte pentru noi in aceasta viata. Ele sunt motivul pentru care scriem aceasta scrisoare. Noi am decis sa ne despartim pentru ca am ajuns la o rascruce a vietilor noastre in care amandoi stim ca nu putem continua decat ca prieteni. Desi poate parea idilic ce spunem, am vazut prea multe lucruri urate in jurul nostru, in media si in societatea romaneasca si nu vrem sub nicio forma sa devenim zi de zi sursa savuroasa a iubitorilor de scandaluri si sa devenim sursa de interese. Astfel, am ales sa comunicam decizia noastra tuturor celor interesati de ce se intampla in viata

noastra publica prin aceasta scrisoare si stim ca va trezi un val de curiozitati, dar am vrea sa va comunicam ca nu o sa putem permite accesul ziarelor sau a media in viata noastra mai mult decat am decis noi. Avem doi copii minunati pe care nu vrem sa-i punem sa plateasca pretul de a fi cunoscuti parintii lor si din acest motiv de a le fi invadata viata. Ca oricare dintre voi, si noi ne iubim si protejam copiii la fel de mult. Nu avem interes mediatic, publicitar sau de imagine. Dorim doar sa fim deschisi ca si pana acum si sa nu cream conjuncturi pe care nu ni le dorim. Am decis sa scriem aceasta scrisoare mai repede decat ne-am fi dorit datorita faptului ca anumiti "prieteni" care au aflat de la noi despre aceasta decizie au inteles sa raspandeasca ceea ce trebuia sa ramana doar pentru ei si din acest motiv am vrut sa linistim toata lumea curioasa din jurul nostru. Am scris aceste lucruri pentru ca respectam opinia tuturor despre noi si credem ca aceia care ne admira ca si cuplu, dar si ca oameni in particular trebuie sa stie ca nu vor vedea lucruri urate din partea noastra. Desigur, nu putem controla toate interesele prost intentionate si toate rautatile gratuite. Mesajul insa este simplu: nu vom continua ca si cuplu, dar vom continua sa fim prieteni, parteneri si parinti".


www.ziaruldeiasi.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.