Ultima oră

LIFE: Faze Tari 12.02.2010

Ziarul de Vrancea
12 feb 2010 362 vizualizări
A invatat sa mearga de la o ratusca; Un guru hindus nu si-a miscat bratul drept de 32 de ani; Cere despagubiri de 1,3 milioane $ pentru ca a fost muscata de tantari; Dumnezeu invocat sa rezolve criza energetica din Venezuela

Un american va face inconjurul lumii cu o masina in forma de banana. De-a lungul timpului au aparut multe masini care mai de care mai ciudate. Totusi, masina urmatoare poate intra cu usurinta in topul celor mai ciudate masini. Unui barbat din Pennsylvania i-a venit ideea, intr-o calatorie din SUA spre India, sa isi construiasca o masina in forma de banana si sa faca inconjurul lumii cu ea. "Ma uitam la un ciorchine de banane, am luat una si am inceput sa o examinez din toate partile. Asa am ajuns la concluzia ca un vehicul cu aceasta forma ar fi perfect", a declarat Steve Braithwaite, constructorul masinii. Barbatul spera sa termine constructia masinii pana in iunie. Masina va putea acomoda trei pasageri, fara sofer. De indata ce va fi gata, Steve impreuna cu fratele sau vor porni cu masina intr-o calatorie in jurul lumii, scrie AutoDigest.ro.


A invatat sa mearga de la o ratusca. Finlay Lomax, un baietel britanic suferind de paralizie cerebrala, a reusit sa faca primii pasi la varsta de patru ani datorita unui prieten mai putin obisnuit, ratusca Ming-Ming. Pasarea a fost adusa acasa de mama pustiului, dupa ce a fost cumparata de la un vecin care voia sa o eutanasieze pe motiv ca are un picior bolnav si nu poate merge bine. Cum intre Finlay si Ming-Ming s-a legat rapid o frumoasa relatie de amicitie, baietelul a inceput sa imite miscarile prietenului inaripat, reusind astfel sa faca primii pasi. Integral in Cancan.


Un guru hindus nu si-a miscat bratul drept de 32 de ani. De 32 de ani, un guru hindus tine bratul drept intins si mediteaza. Nu si-a mai taiat unghiile, iar muschii i s-au atrofiat, dar el nu renunta nici macar in somn la aceasta pozitie. El a fost surprins in timp ce medita si fuma hasis intr-o tabara de langa fluviul Gange, in orasul Haridwar, cu ocazia festivalului "Kumbh Mela". Apropiatii lui spun ca misteriosul guru, aflat in transa permanent, se afla intr-o comunicare cu zeii hindusi, iar daca ar cobori mana pe langa trup aceasta legatura s-ar intrerupe. Gurul are in jurul lui zeci de ucenici fermecati de inzestrarea lui, scrie Click.


Cere despagubiri de 1,3 milioane $ pentru ca a fost muscata de tantari. O femeie cere despagubiri conducerii unui hotel din Arabia Saudita, deoarece pe timpul sederii acolo a fost muscata de foarte multi tantari. Potrivit Al Hayat, turista sustine ca a fost piscata de atatia tantari, incat s-a scarpinat incontinuu de i s-a inrosit toata pielea si apoi a suferit dureri mari. Mai mult, ea a mers si a obtinut un certificat medical care sa ateste seriozitatea muscaturilor. Acum, ea cere despagubiri de 1,3 milioane de dolari conducerii hotelului, iar cazul va fi judecat, deoarece s-a concluzionat ca exista motive intemeiate pentru desfasurarea lui. Integral in Libertatea.


Elev de nota 10, exmatriculat pentru ca a sarutat o fata. Un elev din Anglia a fost exmatriculat recent deoarece a sarutat o fata, in timp ce se aflau intr-o excursie. Potrivit The Telegraph, Karl Brown (19 ani) care se pregatea pentru sustinerea bacalaureatului, a fost dat afara de la scoala, cu toate ca era sef de promotie, avand cele mai mari note din liceu. Adolescentul, aflat intr-o excursie cu scoala zilele trecute, a sarutat si imbratisat o fata de 17 ani, in fata unei baze militare, incalcand astfel regulamentul acesteia. Integral in Libertatea.


Dumnezeu invocat sa rezolve criza energetica din Venezuela. O companie furnizoare de electricitate din Venezuela, Electricidad del Caroni (Edelca), a anuntat ca vineri va organiza o rugaciune colectiva, in care se va cere ajutorul Divinitatii pentru iesirea din criza energetica in care se afla tara din America de Sud. Intr-o circulara trimisa tuturor angajatilor si publicata de cotidianul local Tal Cual, presedintele companiei, Igor Gavidia, le-a cerut tuturor celor care vor participa la eveniment sa-l roage pe Dumnezeu sa salveze sectorul national al energiei electrice. Rugaciunea comuna va avea loc intre orele locale 16.00 si 18.00, in filialele Edelca din Puerto Ordaz, oras situat la 500km sud de capitala Caracas. Integral in Click.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.