Ultima oră

Primaria a eutanasiat peste o mie de maidanezi

Doina Ganea
11 feb 2010 654 vizualizări
Anul trecut, hingherii au strins de pe strazile Focsaniului nu mai putin de 1.432 de ciini maidanezi, dintre acestia numai 54 fiind revendicati sau adoptati

Din numarul total al celor adapostiti anul trecut, 1.013 patrupezi au fost eutanasiati fiindca nu si-au gasit nici un stapin, potrivit oficialilor Primariei Focsani. Cheltuielile municipalitatii pentru prinderea, cazarea si hranirea unui ciine pe timp de 7 zile se ridica la 50 de lei. In cazul in care animalul este totusi revendicat sau adoptat, personalul sanitar de la padocul din Golesti este obligat sa-l vaccineze, sa-l deparaziteze si sa-i faca un carnet de sanatate, cheltuielile Primariei in acest caz fiind cuprinse intre 120 "" 150 de lei. In prezent, la padocul de la Golesti sint adapostiti 112 ciini comunitari, insa iubitorii de animale reclama frecvent conditiile in care sint tinute necuvintatoarele. Daca nu sint revendicati in termen de 7 zile de la prindere ciinii vor fi eutanasiati, conform unei hotariri a Consiliului Local Focsani. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.