Ultima oră

Foc pus intentionat la Valea Sarii

Raluca Manolache
9 feb 2010 1139 vizualizări
O alta vila a ars la Lepsa

Membrii unei familii din satul Poduri, comuna Valea Sarii, au tras o sperietura strasnica dupa ce le-a luat foc casa. Pompierii militari au fost chemati la sfirsitul saptaminii trecute cu trei autospeciale, pentru a stinge incendiul. "în urma incendiului au ars acoperisul casei din lemn invelit cu tigla, pe o suprafata de circa 120 mp, stoleria din lemn de la 4 camere, circa 10 mc cherestea bunuri de uz gospodaresc. Din primele cercetari efectuate, incendiul a fost provocat de folosirea intentionata a sursei pentru a genera incendiul", a mentionat plt. maj. Florin Olaru, de la ISU Vrancea. Pompierii au constatat ca "piromanul" s-a folosit de niste chibrituri pentru a da foc unor obiecte din plastic aflate in casa. Pe fir au intrat si politistii. Pompierii au fost chemati duminica si in statiunea Lepsa pentru a stinge un incendiu la o vila. Pompierii de la Vidra au actionat in colaborare cu pompierii voluntari din comuna Tulnici pentru a salva ce se mai putea din imobil. Focul a mistuit acoperisul, centrala termica, doua aparate de aer conditionat, mobilierul si alte bunuri de uz casnic. Pompierii spun ca incendiul a fost provocat de "cosul de fum neprotejat termic fata de materialele combustibile". (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.