Ultima oră

LIFE: Faze Tari 08.02.2010

Ziarul de Vrancea
8 feb 2010 578 vizualizări
A spart 11 milioane de euro pe 2.000 de prostituate; 6000 de persoane s-au batut cu bulgari, la Washington; Parul de pe piept afecteaza virilitatea; Si-a pictat pe casa un barbat care sta pe closet, iar China a redenumit un munte dupa filmul Avatar

China a redenumit un munte dupa filmul Avatar. Oficialii din provincia Hunan, China, au redenumit un munte inspirandu-se din filmul Avatar, motivand ca asemnanarea acestor munti este izbitoare cu a muntilor din cea mai banoasa pelicula a tuturor timpurilor. "Southern Sky Column" se numeste de acum "Avatar Hallelujah Mountain", in urma unei ceremonii care s-a desfasurat la sfarsitul lunii trecute in China, scrie Libertatea.


Si-a pictat pe casa un barbat care sta pe closet! Un artist din orasul Bundingen, Germania, si-a desenat pe casa un barbat care sta pe closet in timp ce citeste ziarul, iar dedesubtul acestuia, o femeie care se uita la televizor. La prima vedere, pictura pare adevarata si da senzatia ca este o spartura in zid. La inceput, toti vecinii lui Jurgen au crezut ca acesta are o gaura in casa si nu se simte deloc deranjat sa stea pe toaleta in vazul tuturor, in timp ce sotia lui se relaxeaza la TV. Cu greu si-au dat seama, insa, ca este vorba doar de o pictura 3D, scrie Cancan.


La 7 ani, aleasa regina la Rio. Scandal urias in Brazilia. O fata de sapte ani a fost aleasa "regina" unei scoli de samba pe perioada carnavalului de la Rio de Janeiro, rol atribuit in mod obisnuit unei femei care, imbracata sumar, isi asuma imaginea de "muza sexy". Dupa ce micuta Julia Lira a fost desemnata "regina" scolii de samba Viradouro a starnit o controversa atat de mare incat un judecator vrea sa opreasca participarea grupului la eveniment, scrie Libertatea.


Parul de pe piept afecteaza virilitatea. Oamenii de stiinta de la Universitatea Turku din Finlanda au ajuns la concluzia ca parul de pe piept afecteaza grav fertilitatea. Desi se spune ca barbatii bine dotati la acest capitol, din cauza prezentei ridicate de estrogen, un hormon specific feminin, sunt mai buni la pat, acestia nu prea au succes la femei si au mai putine sanse sa isi lase partenerele insarcinate. Cercetatorii au realizat un studiu pe 20 de barbati cu par pe piept, carora le-au facut fotografii inainte si dupa ce s-au epilat, scrie Cancan.


6000 de persoane s-au batut cu bulgari, la Washington. Washingtonul a devenit un camp de bataie cu... zapada. Americanii si-au luat saniile si s-au adunat in centrul Dupont Circle, o piata imensa din centrul Washingtonului, unde au inceput o bataie cu bulgari de nea. Bataia cu zapada a atras cateva mii de participanti in acest cartier acoperit de zapada. Inainte chiar ca furtuna de zapada sa cuprinda orasul, circa 6.000 de persoane si-au dat intalnire prin intermediul retelei de socializare Facebook, scrie Libertatea.


S-a intors la scoala dupa numai 7 ore de la nasterea celui de-al treilea copil. Directoarea unei scoli din Marea Britanie s-a intors la catedra dupa numai 7 ore de la nasterea celui de-al treilea copil, scrie Daily Mail. Dupa nastere, Helen Wright, in varsta de 39 de ani, a hotarat sa le demonstreze elevelor sale ca a avea o familie nu inseamna a renunta la cariera. Helen a intrat in travaliu dimineata iar, la ora pranzului era deja la scoala impreuna cu fiica ei nou nascuta, Jessica. De atunci, in fiecare zi, Helen a venit la scoala cu Jessica pe care o alapteaza in pauze si o lasa sa motaie atunci cand este ocupata, scrie Click.


A spart 11 milioane de euro pe 2.000 de prostituate. Britanicul Mikey Carroll este silit sa revina la meseria pe care o practica in adolescenta dupa ce si-a irosit prosteste toata averea in doar sapte ani. Cand, in 2002, scotianul Mikey Carroll, pe atunci in varsta de 19 ani, a castigat la loterie potul cel mare, in valoare de 9.736.131 de lire sterline, adica peste 11 milioane de euro, acesta a avut senzatia ca l-a apucat pe Dumnezeu de un picior. Barbatul a renuntat rapid la slujba sa de gunoier si a inceput sa se bucure de viata. Aproape sapte ani mai tarziu, Mikey are conturile goale si este silit sa se intoarca la munca, la tomberoane. Motivul este din cale afara de simplu. Barbatul a cheltuit pana la ultimul banut pe droguri, jocuri de noroc si tatuaje. Cea mai mare parte a banilor, insa, s-a dus pe prostituate, scrie Cancan.


Cum se spala un obez. Ce faci cand dai cantarul peste cap, iar cada iti este prea mica pentru a te spala asa cum trebuie? Mergi la spalatoria auto, unde esti curatat, lustruit si uscat odata cu automobilul, scrie Libertatea.




de Mihai Cimpoesu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.