Ultima oră

POLITICA: Dincu: Iliescu e tratat in PSD ca sfintele moaste

Ziarul de Vrancea
6 feb 2010 561 vizualizări
Site-ul www.realitatea.net il citeaza pe Vasile Dincu fostul lider al Grupului de la Cluj din PSD care remarca pe blogul personal ca discursul lui Iliescu de la recentul Consiliu National a fost aplaudat frenetic de sala, dar ca vorbele sale nu sunt urmate niciodată de nimeni. In acelasi timp, o parte din cele infierate de Ion Iliescu s-au petrecut sub ochii sai ingaduitori, spune Dincu.

"Iliescu a avut un discurs bun, spun multi din cei care s-au uitat la TV sau au fost prezenti. Da, bătranul a spus aceleasi lucruri pe care le-am auzit in ultimii 10 ani, cand a ridicat de fiecare dată in picioare Consiliul National. Esti trădătorul cel mai abject dacă observi că si capitalismul de cumetrie si indepărtarea de ideal s-au făcut sub atenta oblăduire a Domnului Ion Iliescu. A fugărit pe cineva pentru coruptie? Nu, poate in afara lui Adrian Nastase, pe care l-a stampilat ca atare prin colaboratorul lui Ioan Talpes. Un răuvoitor ca mine poate observa că Iliescu nu a refuzat nicio functie, nici măcar transformarea functiei de Presedinte de Onoare in prezentă executivă la toate sedintele. La functii spune mereu că poate renunta oricand, dar niciodată nu a spus renunt, de azi incolo nu mai vreau. L-am văzut de multe ori plecand spre usă si spunand că ar putea să ne părăsească, dar totdeauna au sărit unii să-l aducă inapoi, iar intr-un anumit moment, cand nu a fost nimeni rapid să-l oprească, s-a intors singur peste vreo oră", scrie Vasile Dancu pe blog.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.