Ultima oră

18 focsaneni au telefonat, anul trecut, primarului

Doina Ganea
6 feb 2010 611 vizualizări
Decebal Bacinschi a mai pierdut din fanii audientelor de luni

In primele cinci luni din cel de-al treilea mandat al sau, primarul Decebal Bacinschi a ascultat aproape 100 de persoane. Potrivit unui raport al Serviciului de Comunicare "" Compartimentul relatii cu publicul privind activitatea de solutionare a petitiilor, in perioada 1 iulie "" 31 decembrie 2009, un numar de 75 de cetateni au trimis petitii primarului Decebal Bacinschi, alte 38 de petitii fiind primite prin intermediul altor institutii care le-au redirectionat catre Primaria Focsani. In acelasi interval, la audientele acordate in fiecare zi de luni a lunii de catre primarul Decebal Bacinschi, au fost prezenti 96 de cetateni. Cu un numar de 20 de persoane "audiate" pe luna putem spune ca numarul de "fani" ai primarului Bacinschi a scazut daca ne raportam la cele aproape 100 de persoane care se inscriau lunar la edilul Foscaniului in primul sau mandat."Problemele cel mai frecvent semnalate de cetateni prin petitii, cit si la audiente au fost: solicitari de locuinte, probleme de urbanism, asociatii de proprietari, solicitari de ajutoare sociale, aplicarea legii pentru revendicarea dreptului la proprietate si atribuirea unor imobile, probleme edilitar-gospodaresti. La cea mai mare parte din problemele ridicate de cetateni la audiente au fost date solutii imediate", se arata in raportul prezentat de seful Serviciului de Comunicare din cadrul Primariei Focsani, Dan Cazaciuc. Conform aceluiasi raport, la "Telefonul Cetateanului" au fost inregistrate, in aceeasi perioada, 18 apeluri, sesizarile fiind inregistrate intr-un registru special. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.