Ultima oră

Munti de zapada murdara la intrarea in Focsani

Daniel Garleanu
6 feb 2010 946 vizualizări
Zapada, care in ultimele saptamini a bucurat copiii si a chinuit autoritatile, a ajuns la marginea orasului. Munti de zapada murdara zac la intrarea in oras dinspre Odobesti, Bolotesti sau Cimpineanca.

Astfel, la intersectia dintre strada Marasesti cu DN 2M Focsani - Odobesti si DN 2D Focsani - Bolotesti, chiar la trecerea la nivel cu calea ferata ce duce spre Odobesti, au fost depozitate maldarele de zapada adunate din oras. Zapada ce odata era de un alb imaculat creeaza acum un peisaj dezolant la intrarea in oras. Acesta insa nu este singurul loc unde a ajuns "zapada uzata". La intersectia dintre strada Antrepozite si strada Vilcele, in dreptul pasajului spre Cimpineanca mai exact, "odihnesc" alti munti de zapada pusi la topit. Autoritatile spun ca se poate si mai rau si aseamana Focsaniul cu Capitala. "Sa vedeti ce e in Bucuresti! O sa iau zapada imediat dupa ce termin Bulevardul Bucuresti. Locul ales a fost hotarit de comun acord cu totii", ne-a spus primarul Decebal Bancinschi. Cu toate ca acesta ne-a asigurat ca in scurt timp vor disparea muntii de zapada, nu a putut sa ne precizeze cu exactitate o data in care se vor ridica nametii, dar nici cu cine a hotarit ca "neaua uzata" sa fie depozitata in anumite locuri. In conditiile in care vremea s-ar mai putea incalzi, edilul Bacinschi este indreptatit sa creada ca in scurt timp zapada murdara de la intrarea/iesirea din oras nu va mai fi. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.