Ultima oră

Secretara scolii din Gologanu este cautata in continuare de politisti

Dan Chiriac
6 feb 2010 1915 vizualizări
Politistii Compartimentului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale o cauta in continuare pe secretara Scolii Gologanu, disparuta de la domiciliu la sfirsitul lunii ianuarie

Manuela Gurguiatu, de 42 de ani, a plecat de la locuinta unor rude din Focsani, anuntind familia ca va merge la o sedinta la Inspectoratul Scolar Judetean. Cum nimeni nu stie unde ar putea fi, Manuela Gurguiatu a fost data in urmarire nationala si in consemn la frontiera. "Femeia se afla cel mai probabil intr-un alt judet. Daca ar mai fi fost in Vrancea am fi gasit-o pina acum. Probabil se afla la domiciliul unor cunostinte, intr-un alt judet. Avem citeva indicii, dar nu putem sa le facem publice deocamdata", ne-a spus comisarul Daniel Popescu, seful de la Urmariri. Sotul femeii a infirmat faptul ca intre el si sotie ar fi avut loc certuri anterior ca femeia sa plece de acasa. Politistii incearca sa dea de urma secretarei de la Scoala Gologanu si sa afle motivele disparitiei sale. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.