Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete 04.02.2010

Ziarul de Vrancea
4 feb 2010 541 vizualizări
Regizorul Nae Caranfil, devoratorul de femei; Oana Zavoranu a primit un rol la Hollywood; Cernat, prieten cu fostul sot al iubitei; Natalie Portman si Mila Kunis, intr-o scena incendiara de sex

Regizorul Nae Caranfil, devoratorul de femei. Toata lumea stie ca artistii sunt firi boeme, cu un stil de viata aparte, insiropat cu bautura din belsug si condimentat cu femei, evident in numar mare! Acest lucru este valabil si in cazul celebrului regizor Nae Caranfil, care nu se dezice de viata de artist. Cineastul agata in fiecare saptamana cate o partenera si asta dupa ce a consumat o cantitate considerabila de alcool, poate pentru a-si face curaj, scrie Cancan.


Cernat, prieten cu fostul sot al iubitei. Cosmin Cernat poate rasufla usurat! Puiu Morosanu, fostul sot al Madalinei, nu ii poarta ranchiuna, dimpotriva, isi aminteste ca, intr-o vreme, au fost amici buni, colaborand foarte bine pe plan profesional. Pozele cu Cernat si cu actuala lui iubita, aparute ieri in Click!, nu l-au surprins catusi pe putin pe Puiu. Fostii parteneri de viata ai cuplului Cosmin Cernat- Madalina Morosanu au reactionat total diferit in momentul in care au vazut ieri, in Click!, compromitatoarele poze cu ei doi.


Reese Witherspoon, ai iesit cu Godzilla la plimbare? Se pare ca actrita Reese Witherspoon si-a revenit dupa despartirea de Jake Gyllenhal si a inceput sa iasa cu diversi barbati. Reese a fost surprinsa de paparazii in urma cu doua zile la o promenada cu un "munte" de om. Acesta parea foarte grijuliu cu vedeta de 33 de ani, insa cu toate acestea a nu a ajutat-o pe Reese sa puna benzina in propiul autoturism, scrie Libertatea.


Oana Zavoranu a primit un rol la Hollywood. Vedeta a cunoscut un producator care, dupa ce a aruncat o privire in CV-ul ei, a considerat-o potrivita pentru a interpreta personajul negativ in urmatorul sau film - o criminala cu sange rece. Sotia lui Pepe se pregateste sa-si faca debutul in cetatea mondiala a filmului. Totul a inceput in concediul pe care Oana l-a petrecut de sarbatori in America si a fost noroc pur. In goana ei dupa cumparaturi, vedeta a cunoscut, in Beverly Hills, un personaj bine ancorat in cercurile de la Hollywood, scrie Cancan.


Sexy-Braileanca s-a angajat maseuza in Germania. Sexy Braileanca a parasit Romania pentru a se muta in Germania, la Grefrath, oras aflat la 65 de kilometri de Köln, unde si-a gasit un loc de munca foarte bine platit. "Sexy Braileanca este o actrita porno faimoasa din Romania. Ea isi arata talentele "orale" pe youtube si nu stim cat timp va ramane alaturi de noi asa ca grabiti-va sa o intalniti". Asa suna descrierea nemtilor cu privire la romanca noastra iar mai departe isi imbie clientii sa vada filmuletul de pe youtube, in care aceasta face o demonstratie de sex oral cu ajutorul unei banane, scrie Click.


Natalie Portman si Mila Kunis, intr-o scena incendiara de sex. Doua dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood vor adauga condimentele necesare in filmul "Black Swan" printr-o scena de sex fierbinte. Totusi, aceasta scena aproape ca i-a dat cosmaruri lui Natalie Portman. Ea povesteste cat de emotionata si ingrozita a fost inainte de turnarea acestei scene, scrie Libertatea.


Botezatu cere 100.000 euro la "Dansez pentru tine". Ultima editie a emisiunii "Dansez pentru tine" se anunta incendiara. Ca sa incheie cu succes seria de confruntari in ringul de dans, inceputa in urma cu patru ani, producatorii show-ului sunt dispusi sa arunce cu banii pentru a aduce in competitie vedetele autohtone cu cea mai mare audienta. Potrivit surselor din echipa, in urma unui sondaj, s-a demonstrat ca Botezatu este cel mai popular personaj monden, scrie Cancan.


Angelina Jolie in vrea pe Johnny Depp in patul ei. Actrita, a carei relatie cu Brad Pitt se topeste incet, a pus ochii pe partenerul ei din filmul "The Tourist", Johnny Depp, care este insurat cu Vanessa Paradis. "Ea utilizeaza aceleasi tactici ca atunci cand a reusit sa il desparta pe Brad Pitt de Jennifer Aniston pe platoul de filmare de la Mr. & Mrs. Smith", a declarat o sursa pentru "Star". "In timp ce studia scenariul, Angie a insistat ca trebuie sa se intalneasca cu Johnny in privat pentru a discuta despre metoda lui de interpretare", a mai adaugat aceeasi sursa, care a dezvaluit ca Jolie a petrecut mai multe ore in compania lui Depp, timp in care au baut vin rosu, scrie Click.


Kate Moss si Naomi Campbell, goale alaturi de alte sase modele. Opt dintre cele mai renumite modele au acceptat sa pozeze goale pentru coperta revistei LOVE, toate stand in aceeasi pozitie. "Am optat pentru opt femei care sunt foarte invidiate pentru trupul lor aproape perfect si le-am fotografiat stand in aceeasi pozitie. Toate cele opt modele, Kate Moss, Naomi Campbell, Lara Stone, Natalia Vodianova, Amber Valletta, Jeneil Williams, Kristen McMenamy si Daria Werbowy sunt foarte diferite, insa toate sunt incredibil de frumoase", a declarat editorul revistei, Katie Brand, potrivit Libertatea.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.