Ultima oră

LIFE:Revista presei mondene 03.02.2010-SMS-urile sotiei de miliardar Monica Columbeanu catre fostul sofer

Ziarul de Vrancea
3 feb 2010 556 vizualizări
Revista presei mondene: Soferul Voicu a facut publice, in cele din urma, mesajele primite de la fosta sa sefa, Dani Otil a avut un concediu de vis, intr-un "paradis tropical", alaturi de Mihaela Radulescu, iar show-ul "Dansez pentru tine" se afla la ultimul sezon.

Mesajele dintre sotia lui Irinel Columbeanu si fostul ei sofer au iesit la iveala. Revista Ciao! publica in numarul aparut astazi pe piata dovada ca intre Monica si angajatul ei a existat o poveste romantica. Scandalul iscat intre Voicu Panzaru, zis Ricky, si Monica Columbeanu pe tema unor SMS-uri despre care fostul sofer spune ca i-ar putea distruge casnicia cu Irinel capata amploare. Ciao! a intrat in posesia mai multor mesaje scrise de sotia milionarului catre Voicu, in perioada ianuarie-noiembrie 2009

. Ultimul dintre ele a fost trimis la aproape patru luni de la momentul demisiei lui si demonteaza teoria Monicai conform careia nu l-a mai cautat decat ca sa-l salute sau sa-l intrebe cum ii merge, asa cum, sustine ea, face cu toti cunoscutii sai. Din texte de genul "Scapa si tu de asta sa vorbim", "Nu pot sa dorm. Ce faci?" sau "Hai sus, te rog!" reiese foarte clar ca ei au depasit, macar pentru o perioada, relatia patron-angajat si au mers mai departe, devenind protagonistii unei povesti romantice. Pentru Ricky, aceasta a luat sfarsit, se pare, in august, cand a decis sa-si dea demisia si sa se concentreze asupra unei cariere de model. Pentru ea, insa, nu se terminase nici la finele anului trecut, cand inca ii facea oferte, din ce in e mai tentante, pentru a-l aduce din nou in preajma ei. Tot atunci a izbucnit si scandalul in care conversatiile lor prin SMS au devenit cel mai ravnit subiect de presa. (sursa: Cancan)


Dani Otil a fost la plaja cu Raduleasca


Dani Otil, matinalul emisiunii "Neata cu Razvan si Dani", nu rateaza ocazia, ori de cate ori poate, sa evadeze din Bucuresti

si sa stea cateva zile impreuna cu iubita lui, Mihaela Radulescu. De altfel, asa a procedat si la inceputul lunii ianuarie a acestui an, cand, alaturi de fosta diva a Antenelor, a dat o "fuga" pe meleaguri americane, unde s-a bucurat de caldura si a facut surf. De frica gerului Bobotezei, Dani Otil a evadat din Bucuresti tocmai in-tr-un paradis tropical. "In ianuarie m-am speriat de ce cade din cer si am fugit mai la cald. Pe 15 (ianuarie, n.red.), rugam barmanul sa mai aduca gheata si sa porneasca aerul conditionat...", noteaza Dani pe blogul sau. Matinalul a fost impreuna cu iubita lui, Mihaela Radulescu, alaturi de care a facut surf, s-a plimbat prin jungla si s-a bucurat de plajele cu nisip fin. (sursa: Libertatea)


Adio "Dansez pentru tine"


Tristete mare pentru fanii "Dansez pentru tine". Dupa audiente mari si incasari de peste 16 milioane de euro din publicitate, timp de patru ani, show-ul se pregateste, acum, pentru cea de-a noua editie si ultima. Se pare ca producatorii vor sa se retraga in glorie. Vedete de prima mana, dansuri spectaculoase, lacrimi de tristete si de bucurie, castiguri materiale substantiale si cazuri sociale rezolvate, toate acestea au fost ingredientele de succes ale show-ului "Dansez pentru tine" (Pro TV). Nici nu zici ca emisiunea a ajuns, deja, la cel de-al noualea sezon si ca au trecut patru ani de cand Stefan Banica jr. a prezentat prima emisiune. Competitia se anunta a fi una acerba in ultimul sezon "Dansez pentru tine". Andreea Spataru, Lavinia, Anamaria Ferent, Catalin Morosanu, George Vintila si Catalin Botezatu au fost ofertati de mai-marii Pro Tv inca de acum o luna, pentru a participa la editia ce va debuta in martie. Momentan, nici una dintre vedete nu si-a pus semnatura pe contract

, fie ca nu s-au hotarat asupra onorariului, fie ca se teme de un asemenea angajament, care necesita timp, talent si implicare maxima. (sursa: Click)



Sursa:www.ziaruldeiasi.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.