Ultima oră

MEDIA: Dan Diaconescu pregateste un interviu bomba cu Nicolae Popa

Ziarul de Vrancea
3 feb 2010 587 vizualizări
Patronul OTV, Dan Diaconescu, ar fi plecat in Jakarta pentru a pregati un interviu bomba cu fostul sef al Gelsor, Nicolae Popa, care a fost capturat pe 2 decembrie 2009 de autoritatile indoneziene, scrie ziarul Ring in editia electronica.

Dan Diaconescu a delarat pentru Ring, că, de 10 zile, se află intr-o deplasare "in interes de serviciu". în deplasarea sa are două destinatii principale: Jakarta si Singapore.


Potrivit ziarului Ring, Dan Diaconescu va merge si la Singapore pentru a cerceta si cazul diplomatului Silviu Ionescu, acuzat de autoritătile din Singapore că a omorat un om pe trecerea de pietoni.


"Sunt in Indonezia, am făcut un interviu cu Nicolae Popa, de la Gelsor, si urmează să vorbesc si cu ambasadorul din Singapore, acuzat că a omorat un om pe trecerea de pietoni. Cand revin in tară reiau seria de intalniri cu presedintele Romaniei si cu alte personalităti", a declarat pentru Ring, Dan Diaconescu.


Nicolae Popa, dat in urmărire internatională de opt ani, a fost condamnat la 15 ani de puscărie pentru inselăciune si delapidare in dosarul FNI, unde i se impută un prejudiciu de circa 5 milioane de lei, echivalentul a peste 1,2 milioane de euro. Acesta ar urma să fie extrădat in Romania, pentru ispăsirea pedepsei.


Potrivit Ring, Dan Diaconescu va difuza interviul cu Nicolae Popa in această lună, după o promovare corespunzătoare.


Sursa:www.impactnews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.