Ultima oră

Coruptia de la CJ, din nou in fata judecatorilor

Nicoleta Cristea
3 feb 2010 1178 vizualizări
Dosarul coruptiei va debuta astazi din nou la Judecatoria Focsani, dupa o absenta de peste un an, cel mai probabil cu o aminare.

Deja la dosar au fost atasate cereri de aminare pentru angajare aparatori, chiar daca cei sase inculpati au mai trecut prin aceeasi instanta insotiti de avocati. In dosar sint judecati sase functionari ai Consiliului Judetean Vrancea, respectiv Marian Oprisan, Mircea Diaconu, Valeria Teodorescu, Ion Costeanu, Liviu Rusu si Valeriu Iacob. Materialul de urmarire penala intocmit de Directia Nationala Anticoruptie este legat de lucrarile facute pe drumurile din judet inainte de alegerile din 2004, dar si de anumite nereguli vizavi de achizitionarea Complexului "Caprioara" si de fondurile pompate in Hotelul "Rucar" din Soveja si in "Hanul dintre Vii" din Cimpineanca. Procurorii DNA au retinut mai multe prejudicii, dar si mai multe infractiuni. Prejudiciul in dauna MTCT a fost estimat la 55 miliarde lei vechi, adica lucrari de asfaltare neexecutate sau de proasta calitate, dauna catre CJ Vrancea ar fi de 22, 2 miliarde lei vechi, in timp ce prejudiciul adus Guvernului ar fi de 3 miliarde lei vechi. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 7 ore, 53 minute, 20 secunde
Daca vroiau sa fie o judecata corecta autoritatile ar fi trebuit sa impuna judecarea acestui proces de catre judecatori impartiali intr-o alta locatie decat Focsaniul. Asa ii dai dosarul lui Madam citeste integral
, acum 739391 zile, 7 ore, 53 minute, 20 secunde
se aud pasi....... Oare cine vine? Cine sa fie ? Aaaaaaaa, iata, mai are un pic! Vine PRESCRIPTIA .....
, acum 739391 zile, 7 ore, 53 minute, 20 secunde
BATETI DIN PALME PROSTIME CA ASA SE ALEGE PRAFUL DE TARA. CE TUPEU DE HOT ORDINAR SI. VA BUCURATI CIND VA DA O BERE DE PARCA SUNTETI HANDICAPATI MINTALI.
, acum 739391 zile, 7 ore, 53 minute, 20 secunde
domnilor comentatori a subiectelor din ziar credeti ca ar face dreptate judecatorii din alte instante din tara ??? Nu ,peste tot acestia au relatii pe linie de PCR-scuzati PSD,ASA CA NE IMBATAM citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.