Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete 01.02.2010

Ziarul de Vrancea
1 feb 2010 435 vizualizări
Angelina Jolie, sex cu Lady GaGa; Simona Sensual si Maharu, din nou impreuna; Chitaristul Holograf, scalpat in direct; Radu Valcan vrea la Chisinau, de dragul Elenei Voscoboinic

Angelina Jolie, sex cu Lady GaGa. Autorul cartii "Brangelina: Povestea nespusa a cuplului Brad Pitt - Angelina Jolie" sustine ca actrita l-a inselat pe iubitul ei cu nimeni alta decat Lady GaGa. Ian Halperin scrie ca actrita, care a recunoscut ca este bisexuala, si controversata cantareata s-au intalnit in hotelul Beverly Wilshire, unde au petrecut o noapte impreuna. "Angie este obsedata de Lady GaGa. Este topita dupa ea!", a declarat o sursa apropiata cuplului "Brangelina". Nu ar fi primul zvon referitor la infidelitatea Angelinei Jolie, scrie Click.


Esca se opereaza in Austria. Ghinion pentru Andreea Esca! Aflata cu familia la schi, pe partia Bradul din Poiana Brasov, vedeta Pro TV a fost accidentata, grav, sambata seara, de un tanar care se dadea cu placa. Prezentatoarea TV s-a dezechilibrat si si-a fracturat piciorul stang in zona genunchiului. Imediat dupa incident, Andreea Esca a refuzat ingrijirile medicale ale medicilor brasoveni. Vedeta a cerut sa fie dusa de urgenta cu o ambulanta la o unitate sanitara din Bucuresti. Surse medicale de la Spitalul Clinic Sf. Ioan au declarat pentru Click! ca prezentatoarea stirilor Pro Tv a ajuns la clinica de ortopedie sambata noapte dupa miezul noptii. "A venit cu o fractura in zona genunchiului stang. Aici, i s-a acordat primul ajutor, i s-a pus atela si a fost internata pe sectie pana ieri la pranz. In ultima clipa, a cerut sa fie externata, pentru a primi imgrijiri medicale in strainatate. A spus ca vrea sa se opereze in Austria si chiar si-a stabilit si un zbor pentru aceasta destinatie", ne-au declarat aceleasi surse.


Simona Sensual si Maharu, din nou impreuna. Simona Sensual si Nicu Maharu par sa formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, in ciuda faptului ca se cearta destul de des si atat de convingator, incat chiar si apropiatii sunt tentati sa creada ca nu mai exista cale de reconciliere. La doar doua zile dupa ce vedeta a spus raspicat ca s-a despartit definitiv de Maharu, dorind sa apuce pe alt drum in viata, a fost surprinsa de paparazzii CANCAN chiar in bratele celui pe care il renegase din postura de iubit. Cei doi au fost fotografiati de paparazzii CANCAN, sambata noaptea, sarutandu-se si imbratisandu-se fericiti in parcarea unui local destinat iubitorilor de manele din cartierul Drumul Taberei din Capitala. Inainte sa ajunga la acest restaurant, cuplul se distrase cateva ore la clubul Bamboo. Integral in Cancan.


Daniela Crudu, amendata cu 1.200 de lei. Daniela Crudu a reusit, saptamana trecuta, sa atraga imediat atentia unui echipaj de politie din cauza stilului ei nonconformist de a se strecura in trafic. Vedeta Antenei 1 a uitat complet de linia dubla continua si s-a lansat in depasirea unui camion, manevra care s-a dovedit a fi total neinspirata. Aventura in trafic a brunetei a luat sfarsit cateva secunde mai tarziu, cand a devansat o masina de politie, aflata in mers, chiar in fata camionului cu pricina. Trasa imediat pe dreapta, Daniela Crudu a trebuit sa dea o serie de explicatii agentilor de circulatie care au ramas uimiti de dexteritatea ei. Crudu a reusit sa faca manevre la volan in timp ce vorbea de zor la telefonul mobil si fara sa se asigure ca macar centura de siguranta era la locul ei. Mai mult, Daniela a fost pusa in dificultate de politisti in momentul in care i-au cerut rovinieta, document pe care nu il avea, scrie Cancan.


Katy Perry si Rihanna, poze cu semne obscene pe Twitter. Cele doua cantarete s-au intalnit cu prilejul decernarii premiilor Grammy si, incantate nevoie mare, si-au facut poze in tot felul de ipostaze, iar cel mai mult le-a amuzat sa se imortalizeze in timp ce faceau semne obscene. Fotografiile postate recent pe contul de Twitter al lui Katy Perry o infatiseaza pe aceasta impreuna cu colega ei de breasla, si mai celebra Rihanna, aratand degetul mijlociu celui care le face fotografii. Problema este ca ele insele isi imortalizau chipurile incantate de semnele obscene, ceea ce ar putea insemna ca receptorul mesajului transmis de cele doua sunt chiar ele sau fanii lor din moment ce au postat pozele pe Twitter. Integral in Cancan.


Radu Valcan vrea la Chisinau, de dragul Elenei. Lui Radu Valcan i s-au aprins rau calcaiele dupa Elena Voscoboinic, fosta sa partenera de la emisiunea "Dansez pentru tine". Apropiatii prezentatorului de la Acasa TV sustin ca acesta ar accepta sa prezinte un show la o televiziune de peste Prut doar pentru a fi aproape de Elena. Zvonurile legate de o posibila idila nascuta pe ringul de la "Dansez pentru tine", intre Radu Valcan si Elena Voscoboinic, prind din nou contur. Se pare ca amorezii au sansa de a fi mult mai aproape unul de celalalt. Mai exact, este posibil ca Radu sa stea o perioada la Chisinau, acolo unde locuieste fosta lui partenera de dans, scrie Libertatea.


Chitaristul Holograf, scalpat in direct. Trupa Holograf a platit scump pentru autopromovarea facuta ieri, la emisiunea "Danutz SRL", prezentata chiar de solistul vocal, Dan Bittman. Membrii formatiei au venit pentru a-si prezenta cele mai noi creatii muzicale si au sfarsit la spital. Protagonistul intamplarii de ieri seara a fost Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf. Dupa ce si-a executat numarul la instrumentul care l-a facut celebru, Romeo a fost provocat chiar de colegul sau de trupa, Dan Bittman, sa participe la o cascadorie realizata de un aruncator de cutite. Curajos, chitaristul nu s-a lasat prea mult rugat si s-a asezat in fata unui placaj de lemn, cu un fruct pe cap. Ceea ce a urmat nu s-a mai intamplat niciodata intr-o emisiune in direct: exact ca intr-un film de groaza, cutitul aruncat si-a gresit cu cativa centimetri tinta si aproape ca l-a scalpat pe Dediu, scrie Libertatea.


Bebelusa Delia va deveni mama. Anul 2010 va fi unul plin pentru bebelusa Delia. Dansatoarea de la "Cronica carcotasilor" este insarcinata si ii va darui un copil iubitul ei, regizorul Dragos Buliga. Potrivit Agentiei de Presa Mondena, Delia si Dragos asteapta cu nerabdare sa devina parinti si planuiesc sa se mute impreuna, desi regizorul este insurat si are doi copii. Dragos Buliga si Delia formeaza un cuplu de mai bine de un an de zile, regizorul fiind motivul pentru care Delia a pus punct relatiei de lunga durata pe care o avea cu Vali Barbulescu. Integral in Libertatea.



de S.P. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.